Uutiset

2023


Jakkupuku syksyyn ja talveen 2023

Muotihuone Selavin Seigle -malliston Chanel -tyylisten pukujen linja jatkuu edelleen. Jo vuodesta 1997!
Kuvassa uusin, ranskalaisesta materiaalista tilauksesta valmistettu luomus hurmaavalle Leidille. Puvun alla on pukeutumispaita, jota saa myös Selavista. Rajoitettu erä.
Millainen voisikaan olla Sinun pukusi...?

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
 

 

Syksyiset häät

Häitä riittää myös kesän jälkeen. Kuvassa hurmaavalle isoäidille valmistettu asukokonaisuus lapsenlapsensa hääjuhlaan.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Syksy 2023 alkakoon!

Reipasta ja raikasta alkanutta syksyä!

Muotihuone Selavissa valmistuu edelleen upeita pukuja hääjuhliin sekä äideille että isoäideille.
Kuvassa olevat ranskalaiset chanel -tyyppiset materiaalit ovat löytäneet asiakkaansa, joten jakkupukuja ja kotelopukuja a`la Selavi työstetään parasta aikaa.

Myös klassikkomallit ja -villat jatkavat mallistossamme sekä suositut 3/4 hihaiset pukeutumispaidat.

Töihin tai juhlaan. Mitä ihanaa tehtäisiin?

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Back to the 70`s with Muotihuone Selavi

Laitetaanpa eetteriin nyt jotakin muuta kuin juhlapukeutumista.

Asiakas oli pitkään haaveillut mustasta vakosamettiliivimekosta 70 -luvun tyyliin. Tottahan toki Muotihuone Selavi rientää apuun, etsii mekkoon materiaalin (joka tällä kertaa tuli Saksasta) ja loihtii asun. Ja niin onnellinen asiakas sai toiveittensa mekon. Ja miksei; kyllä tällä luomuksella voi kivat juhlat juhliakin.

 PS. kaikkihan tuon ajan eläneet muistavat muun muassa Retu -kengät. Siksipä mekon nimeksi tuli tietysti "Retu". Pusero on kuvausrekvisiittaa.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Hyvää alkanutta elokuuta!

Muotihuone Selavissa odotellaan Italian materiaalipakettia saapuvaksi kuin kuuta nousevaa. Ilmoittelemme sitten, kangastoiveita kertoneille, kun paketti on saapunut.

Kesän hurjin juhlavaatteiden tilausboomi on nyt onneksi vähän normalisoitunut. Pienoinen pyyntö: toivoisimme, että olisitte mahdollisimman ajoissa liikenteessä juhlavaateasioissa. Toki force majeur -tilaukset ovat oma juttunsa. Meille on maailman kurjinta sanoa, että nyt on tilauskantamme aivan tukossa. Teemme parhaamme jatkossakin, jotta mahdollisimman moni saisi oman puku-upeutensa tärkeisiin juhliin! 

Kuvassa oleva, tilauksesta valmistettu Selavin Seigle asukokonaisuus lähtee maailmalle häitä juhlimaan. Puku on 100% silkkiä ja puvun päällä on pitsinen, takaa pitempi jakku. Paljon onnea tällekin perheelle!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Ihanaa kesäjuhlaa!

Tälläkin asukokonaisuudella on tarinansa. Asiakkaalla oli pukutilaus lapsensa hääjuhlaan eräässä alan yrityksessä. Kuinka ollakaan, tilaus oli kadonnut jonnekin ja nyt tulikin kiire. Onneksi asiakas löysi Muotihuone Selavin ja saimme loihdittua asiakkaalle, lyhyellä toimitusajalla, upean ja uniikin asukokonaisuuden!
Kotelopuku on vedenvihreää silkkielastaania ja jakku kotelon sävyyn sopivaa sekoitemateriaalia. Tällä kertaa oli onni onnettomuudessa ja me kaikki olimme todellakin enemmän kuin iloisia!
Aurinkoista kesää kaikille!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Hyvää juhannusta 2023!

toivottaa Muotihuone Selavi!

Kuvassa ihana, vuorillinen sekä taidokkaasti valmistettu kesämekko. Puku on tilaustyö asiakkaallemme. Tällä mekolla voi mennä töihin, terassille tai vaikkapa juhannustansseihin! 

 

Tohtoripromootio

Tohtoripromootio tulossa... vaateliikkeet täynnä kesävaatteita... mistä ihmeestä puvut promootioon? Onneksi on Muotihuone Selavi. Näitä kunniakkaita pukuja olemme valmistaneet parikymmentä vuotta. Milloin enempi, milloin vähempi. Kannattaa laittaa nimi muistiin. Onnittelut kaikille promovendeille!

Ps. Selavissa valmistuu nyt kesä- ja syksyhäiden sekä rippijuhlien juhlapukuja. Äideille, isoäideille ja tädeille.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
 

Hyvää kesää ja kesäjuhlia 2023!

Onnea kaikille tänä keväänä opinahjoistaan valmistuneille!

Kuvassa oleva jäätävän tyylikäs ja uniikki asukokonaisuus valmistui tämän kesän juhliin upealle leidille. Takin alla on hihallinen, silkistä valmistettu kotelopuku. Takki on sekoitemateriaalia pienellä metallitwistillä. Onnea vielä kerran myös tähän perheeseen

 

Hyvää äitienpäivää 2023!

Kuvassa Kaarina -pukumalli.
Upeisiin hihoihin saa muunkin kuvion kuin käärityt nauhat. Pukua saa tilauksesta eri väreissä sekä eri materiaaleissa (silkki). Kuvan puku on 100% puuvillaa. Ja mikä tärkeintä: 100% made in Finland!

 

Hauskaa Wappua 2023!

Tässä chanel -tyylisessä puvussa onkin todella upeaa juhlia kevättä! Materiaalit ovat Ranskasta. Chanel -tyylin synnyinmaasta. Työ taas Made in Finland.

 

Kesäinen virkapuku

Myös kesällä virkanaiset tarvitsevat asiallisia pukuja matkustaessaan ympäri maailmaa. Kuvassa "virallinen" glencheck -ruutu on saanut seurakseen kesän kukkia sekä valkoisen jakun. Puku on puuvillaelastaania ja jakku pellavaa. 

 

Tarina Selavin Seigle -pellavajakusta

Ensimmäinen rotsi seilaa jossain Uudessa Seelannissa, toinen vastaava Keski-Suomessa ja nyt tämä uusin on edellisten jakkujen kadottaneella reippaalla asiakkaalla. Jottei kolmatta kadottamiskertaa tulisi, on tämä versio varustettu sirulla ja hakulaitteella…no jos ei kuitenkaan - vaikka hyvä olisi.
Jakkumalli on edelleen kaunis.


 

Hyvää naistenpäivää 2023!

Kuvassa oleva puku-upeus on italialaista silkkisifonkia. Tämäkin malli on Muotihuone Selavin Seigle -mallistosta. Pukua saa myös muissa kuoseissa, materiaaleissa sekä väreissä. Ja mikä ihaninta; myös omilla mitoilla!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Aikuisen naisen juhlavaate

Muotihuone Selavin kuvakollaasissa äideille valmistetut puvut lastensa hääjuhlaan. Lisää kuvia löytyy Selavin Facebookista:
http://www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

Millainen mahtaisikaan olla Sinun kesäjuhlapukusi? 

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

 

Peruspuku pesuvillasta

Kuvan tummansininen, klassinen pesuvillasetti on valmistettu asiakkaan toivomusten perusteella. Suunnittelun ja valmistuksen pohjana oli Muotihuone Selavin Seigle -mallisto. Settiin kuuluvat myös suorat housut. Kuvassa on myös suosittu pukeutumispaita.
Loistava pukukokonaisuus jokaisen Donnan vaatekaappiin! Omilla "mausteilla".

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Hyvää ystävänpäivää 2023!

toivottaa Muotihuone Selavi

Kevät -ja kesäjuhlakausi on lähtenyt käyntiin Selavissa.
Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Première Vision 2023

Tässä allekirjoittanut selaa kangasnäytteitä Pariisin kangasmessuilla 7.2.23.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin katsomaan Pariisin kangasantia sekä jo olemassa olevia materiaaleja. Osa tilatuista kankaista viipyy hieman matkalla. Muun muassa chanel -tyypin materiaalit saapuvat Selaviin noin neljän viikon päästä. Toki näytteitä pääsee jo katsomaan ja varaamaan.

Juhlakangasvalikoima täydentyi matkalla, joten mikäli teillä on tiedossa kevät -tai kesähäitä, niin varatkaa kangas -ja mallikatselmusaika hyvissä ajoin.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi ja 0445102862

 

Kevät 2023

Kevät tulee ja kevään mukana juhlakausi. Nyt kannattaa olla meihin yhteydessä, mitä pukuasioita olisi mielessä.
Lähdemme jälleen Pariisin kangasmessuille helmikuun alusta. Osa asiakkaistamme on jo aktivoitunut toivomuslistansa kanssa. Etsimme ainakin juhlapukukankaita sekä asusteita pukuihin. 

HUOMIO chaneltyyppisten materiaalien ystävät; tapaamme näiden loistokankaiden päämiehen messuilla. Kertokaapa toiveitanne.

Kuvassa asiakkaan toiveiden mukaan ranskalaisesta chaneltyyppisestä kankaasta ja silkistä rakennettu upea asukokonaisuus: jakku, liivi, hame ja kotelopuku.

Ollaanpa yhteydessä!
selavi@selavi.fi tai +358(0)445102862

 

Farkkukokonaisuus

Kuvassa pestystä farkkukankaasta valmistettu uniikki pukukokonaisuus takki+hame. Puku on tilaustyönä valmistettu. Kokonaisuuden pohjana on Seigle -malliston Heta -takki sekä perushame. Tällä upeudella menee liki minne vain! 

ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Talvihäät

Mitä aikuinen nainen pukee talvihäihin?
Muotihuone Selavin ratkaisu oli tämä: teräksenharmaasta Schantung silkistä valmistettu hihallinen kotelopuku sekä  villasekoitejakku, jossa pienen pieniä, himmeitä paljetteja kankaan sisällä. Mielenkiintoinen, muttei liian "loistava" materiaaliyhdistelmä. Sitten vaan juhlimaan! 

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862 

 

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

toivottaa Muotihuone Selavi!
Olemme jo vuosia valmistaneet chanel-tyyppisiä pukuja. Toteutimme asiakkaamme toiveen ja hän sai Seigle -pukunsa juuri oikeaan aikaan ja oikealla hetkellä!
Niin naisellista ja ihanaa!


Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

2022


Hyvää Joulua 2022!

Tällä tyylikkäällä Seigle -villajakun kuvalla Muotihuone Selavi toivottaa asiakkailleen sekä seuraajilleen Oikein Hyvää Joulua ja Onnekasta Vuotta 2023!


Ajanvaraus toimii myös välipäivinä
selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Itsenäisyyspäivä 2022

Suomen itsenäisyyden 105- vuotisjuhlat ovat nyt juhlitut. On kertakaikkisen upeaa olla itsenäinen Suomi! 
Muotihuone Selavi osallistui juhlaan kolmella puvulla. Yllätyksenä juhlissa oli myös Selavin 2015 vuosikoru. Tästä linkistä lisää korutietoutta: https://selavi.fi/selavin-vuosikoru

Kuvassa tämän vuoden Linnan juhliin valmistettu juhlapuku on paksua Duchesse silkkisekoitetta. Quipure-pitsi on pronssin sävyisellä värillä värjättyä materiaalia. Lisää kuvia juhlista löytyy Selavin Facebookissa www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

 

Hyvää Itsenäisyyspäivää 2022

Muotihuone Selavin pukuja myös tänä vuonna Linnassa.

Mikäli Sinulla on vaateasioita mielessä, niin kuulumisiin. Tällä hetkellä teemme jakkupukuja, jakkutakkeja, talvisia mekkoja sekä myös pukuja äideille talvi- ja keväthäihin.

Tervetuloa katsomaan kankaita ja mietiskelemään vaatemalleja. Ajanvarauksella.
 

Black Friday 22 ... meni jo

Black Friday meni jo, joten voimme laittaa tämän Selavin mustan kuvan eetteriin.
Tämä on kaikille teille Donnille, jotka matkustatte työmatkoja käsimatkatavaroilla. Muotihuone Selavin Seigle -klassikkomalliston pikkumusta +jakku viralliseen tilaisuuteen ja iltaan noin 100 gramman painoinen silkkisifonkinen, kulta-beige-printtinen jakkutakkiunelma pikkumustan päälle. Ja ei niin mitään pukuongelmaa!

 

Linnan juhlat 2022

Selavissa valmistuu nyt juhlapukuja Linnan juhliin.
Onpa mukava taas palata tunnelmaan!

 

Juhlapuku

Kuvan upean juhlapuvun uniikki yläosa on kuvioitua organzaa ja täyspitkä halkiohame 100% virgin wool. Pitkää hametta saatavissa myös silkissä sekä sametissa.

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Housupuku juhlaan?

Miksi ei? Lähikuvasta näkyy, kuinka Selavin Seigle malliston klassikkojakku on fixattu pienillä helmillä juhlakuntoon. Upean housupuvun materiaali on 100% virgin wool.
Onnittelut vielä ihanalle rouvalle, jonka pojan hääjuhlaan tämä puku valmistettiin!

 

Syksyn tuulia

Silloin juhlitaan, kun on juhlan aika.
Tässä näette pukukokonaisuuden, jossa otettiin mahdollisimman hyvin huomioon asiakkaan toiveet.
Wanhan kullanvärinen dubionsilkistä valmistettu kotelopuku sekä sävyyn sopiva, ranskalaisesta chanel-tyyppisestä materiaalista valmistettu jakku. Onnea vielä kerran ihanaiset!

 

Punainen puku

Kuvan asukokonaisuudella hurmaava äiti osallistui tyttärensä hääjuhlaan. Kokonaisuuteen kuuluivat kotelopuku, jakku sekä kaksi eri irtokaulusvariaatiota. Tällä klassikkoasulla on jatkokäyttöä todella monessa tilaisuudessa. Suomalaista suunnittelua ja valmistusta!

 

Meikki-ilta Selavissa 15.9.22

Voi että oli ihana, kerrassaan huippukiva aikuisen naisen meikki-ilta Muotihuone Selavissa!
"Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa..."
Jessica loihti upeita meikkauksia sekä antoi kullanarvoisia meikkivinkkejä meille aikuisille naisille. Nyt tähtisilminä ja sydänkasvoina elämässä eteenpäin!

Kiitos kaikille osallistuneille sekä ihanalle Jessicalle!

 

Juhlava tunika

Miksei juhlaan voisi mennä myös tunikalla ja siisteillä, kapeilla housuilla? Jalkaan juhlavat kengät ja käteen tyyliin sopiva pikkulaukku. Kuvassa takaa sidottava, edestä lyhyempi silkkisatiinitunika maalauksellisella kuosilla. Tällä pukukokonaisuudella juhlittiin Oulussa. Onnea vielä kerran hääparille!

 

Uusia kankaita

Saimme erän italialaisia materiaaleja. Tällä hetkellä valmistamme klassikoita sekä syyshäiden pukuja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin elokuu 2022

Olemme töissä taas normaalisti.
Kuvassa ihastuttavan "Rouva Sinisen" juhlaupeus loppukesän juhliin. Tämä monikäyttöinen pukukokonaisuus on kuninkaan sinistä silkkiä, sifonkia ja pitsiä. Puku on valmistettu tilauksesta.

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Aurinkoista kesää!

Kuvassa Muotihuone Selavin Seigle -merkin naisellisia pellavapukuja. Tilauksesta valmistettuja.
Tällä hetkellä tehdään elo-ja syyskuun hääjuhlapukuja sekä Seigle -klassikoita. Kannattaa kysellä aikoja, mikäli tarvetta on. Heinäkuussa hiukan hiljennämme tahtia ja osin "pätkälomailemme". Toki ajanvaraus toimii koko kesän.

selavi@selavi.fi ja 0445102862

 

Hyvää juhannusta!

Muotihuone Selavi toivottaa hyvää juhannusta.
Kuvassa mekkokollaasi tilauksesta valmistetuista puku-upeuksista kesän 2022 juhliin.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Onnea vastavalmistuneille!

Pieni tositarina:
Kuvassa Muotihuone Selavin harmaa Seigle -sifonkimekko. Asiakkaamme hankki puvun joskus vuonna 1999?. Ihana asiakkaamme kiikutti puvun yhtä ihanan tyttärensä kanssa Selaviin, koska tytär toivoi ylioppilasjuhlaansa saman Seigle -pukumallin. Vain sifongin väri vaihtui tummansiniseen ja pukutoive toteutui. Klassikot elää!
Onnea vielä paljon koko perheelle!

 

Aurinkoista kesäkuuta 2022!

Satoi tai paistoi! Tämä hurmaava rouva sai toiveidensa mukaisen, upean kukkamekon kesän juhliin.
Hauskaa juhlaa!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Kevään juhliin!

Kuvassa hihallinen, kuninkaansininen silkkimekko sekä sävy sävyyn asuun muotoiltu kevyt juhlatakki. Tämäkin pukukokonaisuus on personoitu upealle asiakkaalle lapsensa häihin. Sekä mekolla että takilla on käyttöä myöhemminkin.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Hyvää äitienpäivää 2022!

Kuvassa ihanalle äidille valmistettu upea ja uniikki silkkikokonaisuus lapsensa hääjuhlaan. Onnea!

 
Puvulla on käyttöä myöhemminkin. Takki sellaisenaan sopii housujen tai hameen kanssa vaikka teatteriin. Mekon voi joskus tarvittaessa lyhentää polvimittaan.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Hauskaa vappua!

Kuvassa tilauksesta valmistettu "Gerbera-mekko" kevään juhlaan.
Selavissa valmistuu nyt morsiamien ja sulhasten äideille upeita pukuja. Kannattaa varata aika selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Hyvää pääsiäistä 2022!

Olemme pääsiäisen vietossa ja takaisin työssä taas 19.4.22. 

Ps. Vielä ehtii varata ajan kesän juhlapukujen valmistukseen. Ruuhkaa on, mutta pyrimme auttamaan asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan.

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Muotihuone Selavin Seigle -mallisto

Seigle -vaatemerkkimme on perustettu vuonna 1997. Aloitimme petit size -mallistona. Kysynnän vuoksi petitin rinnalla on kulkenut koko ajan niin sanottu normaalimitoitettu mallisto. Seigle -kokoelma koostuu peruspuvustosta jakku, hame, kotelopuku, housut. Puvusto muuntuu aina asiakkaan mukaan koosta 32 kokoon 46. Samoin materiaalit muuttuvat, kuosit ja yksityiskohdat. Tämä kokoelma on meillä perustana kun valmistamme esimerkiksi morsiamen äidille juhlapuvun. Teemme kaikki puvut tilauksesta, joten hävikkiä ei synny. Puvut ovat myös klassisia, joten kestävät aikaa ja käyttöä sekä ovat muunneltavissa myöhemmin. Sekä suunnittelu että valmistus ovat 100% suomalaista.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan malleihin, mallimuunnoksiin ja materiaaleihin. 

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Selavin kevät 2022

Muotihuone Selavi lahjoittaa osan pukujemme työn osuudesta Pelastakaa Lapset ry:n kautta Ukrainan sodan jalkoihin jääneille lapsille.

Kuvassa huippunaisellinen Seigle-malliston kietaisumekko. Saatavana tilauksesta useista eri materiaaleista.

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Kevättä ilmassa - kuitenkin!

Saimme ihania materiaaleja Pariisista. Mikä olisikaan Sinun kevät-/ kesäjuhlavaatteesi?

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Pariisi

Voi ihanuus! Elämä jatkuu!
Vihdoinkin pääsimme Pariisiin kangasmessuille ja -ostoille! Saimme mukaamme uusia, kivoja materiaaleja sekä teimme kangastilauksia. Nyt vaan suunnittelemaan upeaa kevät-/kesäpukua juhliin (Huom.! äidit,isoäidit ja tädit), säpäkkää jakkupukua toimistoon ja vaikka mitä naisellista, kaunista ja ihanaa!
Lämpimästi tervetuloa!
Ajanvarauksella 0445102862 tai selavi@selavi.fi 

 

Seigle klassikot

Muistutuksena teille kaikille: kuvassa on Muotihuone Selavin klassinen Seigle -mittatilausmallisto. Tässä materiaalina upea 100% virgin wool. Aina ajassaan oleva suomalainen vaatemallisto jo vuodesta 1997! Aikuiselle naiselle. Myös petit size.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi ja 0445102862

 

Hyvää alkanutta vuotta 2022!

Muotihuone Selavin vuosi 2022 on alkanut optimistisella katseella tulevaan kesään. Jospa kuitenkin kevät/kesä toisi tullessaan ne ihanat lasten tai lastenlasten häät, kivat puutarhasynttärijuhlat, hurmaavat juhannustanssimekot... ja kaikkea naisellista ja ihanaa. Yritetään jaksaa tätä hullunmyllyä!
Selavissa valmistuu kevät/kesän juhlapukuja äideille, isoäideille ja tädeille. Tähtikirkas katse tulevaan... yritetään!
Kuvassa ohuesta, laadukkaasta ruutuvillasta valmistettu kotelopuku vähän joka käyttöön. 

 

2021


Hyvää joulua ja uutta vuotta 2022!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!
toivottaa Muotihuone Selavi

Välipäivinä olemme avoinna ajanvarauksella.
Ensi vuonna valmistamme entistä kauniimpia pukuja tuleviin kesäjuhliin! Toivottavasti saisimme viettää ihanan vapaata kevättä ja kesää!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi ja 0445102862

 

Tyylikkäänä pieneen juhlaan

Selavin Seigle -malliston tyylikkäät ikisuosikit! Tällä kertaa valmistettuna upeasta villasekoitteisesta Cloque -materiaalista. Toisessa kuvassa jakun parina on puuvillainen samettihame. Molemmat puvut valmistettu tilauksesta asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Joulukuu 2021

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää sekä tulevaa itsenäisyyspäivää!


Kuvassa asiakkaalle tilauksesta valmistettu upea villa-cashmere pukukokonaisuus. Taattua Selavin Seigle -mallistoa!


Muistutamme tässä, että mikäli teillä on tiedossa ensi kesän hääjuhlia, niin valmistamme jo nyt pukuja tuleviin tilaisuuksiin. Kannattaa varata aika suunnittelukatselmukseen ajoissa.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Juhlatakki talven 21 juhliin

Aikanaan kun allekirjoittanut oleskeli Ajmanissa, suunnittelin Muotihuone Selavin juhlatakkeja. Kuvassa niistä yksi: Cristal. Cristal on yhden koon vuoriton, kauniisti "putoava" takki ja se on uniikki.
Mikäli tarvitset juhlaasi näyttävän asun tai haluat lisätietoa takista, niin ota yhteyttä:

selavi@selavi.fi tai 0445102862/Sari

 

Juhlahousupuku

Kuvassa asiakkaallemme valmistettu juhlava housu+paita kokonaisuus. Housut 100% virgin wool ja pusero puuvilla/elastaani sekoitetta.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
 

"Frakkitakki"

Asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu ja valmistettu rento "Frakkitakki". Materiaali paksua, italialaista Duchesse silkkiä. Takki sopii vaikka pitkien housujen tai farkkujen pariksi. Miksei myös musta, kapea ja pitkä juhlahame ja ja ...
Mikä voisikaan olla sinun "Frakkitakkisi"?

Ajanvaraus: selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Avoimet ovet Selavissa 19.-20.10.21

Muotihuone Selavissa on avoimet ovet 19.-20.10.21 klo 12-18. Tehtaankatu 5C, 00140 HKI. p. 0445102862

Varaston tyhjennys eli ALE -myynnissä ovat pukujen mallikappaleet, korut, juhlahuivit ja iltalaukut sekä pitkähihaiset pukeutumispaidat.
Myös 3/4 -hihaisia pukeutumispaitoja normihintaan sekä kangaskatselmus tilattaviin töihin. 

Lämpimästi tervetuloa! Ilman ajanvarausta.

 

Uusia kankaita

Saimme erän uusia chanel -tyylisiä kankaita. Tervetuloa katsomaan ja teettämään vaikka upea syyspuku!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Takkisyksy 2021

No nyt on Selavissa luotu kaikkien Oskujen, Mustien ja Turremurrukoiden omistajattarien takki!
Oikeasti: tämä uniikki kääntötakki on suunniteltu ja valmistettu asiakkaalle tilauksesta eikä se ihan salli hauveleiden kanssa kurassa peuhaamista - vaikka mieli tekisi 😉�
 

Seigle -jakkupuku 2021

Ollako vai eikö olla lähi- vaiko etätöissä?
Ainakin jakkupukuasiat ovat Muotihuone Selavissa selviä. Nyt kannattaa hankkia klassisen kaunis (100% virgin wool) Seigle - jakkupuku. Selavin oma, suomalainen vaatemerkki jo vuodesta 1997!

Ajanvaraus: selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Mukavaa elokuuta!

Tässä kauniissa Muotihuone Selavin Seigle merkin puvussa ihana äiti juhli lapsensa hääpäivää. Jakkupuvun kangas on ranskalaista chanel tyyppistä materiaalia. Sävyyn sopiva pikkuhihallinen paita on italialaista silkkiä. Puku on Suomessa tilauksesta suunniteltu ja valmistettu.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
 

Hyvää juhannusta 2021!

Ihanaa keskikesän juhlaa!
Selavin ajanvaraus avoinna koko kesän.
Kuvan Muotihuone Selavin Seigle puku on uniikki.

0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavi toimii koko kesän 2021

Kuvassa muutamia Muotihuone Selavin Seigle malliston klassikkopukuja. 100% pellavaa. Puvut ovat tilauksesta valmistettuja.

Selavi toimii koko kesän, joten ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

HUOMIO! Kesän 21-22 juhlavaatetus

HUOMIO isoäidit, äidit ja tädit!

Olemme kuulleet, että ensi vuoden 2022 vihkipaikat ovat jo kovin varattuja. Tämä tarkoittaa sitä, että korona-ajan patoutunut häähumu alkaa purkautumaan viimeistään ensi vuoden keväällä. Siispä kannattaa olla kaukaa viisas ja varata jo nyt tapaamisaika Selaviin!
Voimme suunnitella ja valmistaa puvun puolivalmiiksi siten, että asu viimeistellään vasta lähempänä juhlaa. Näin pystyisimme ennakoimaan ensi vuoden tilausruuhkaa.

Ja PS. vielä ehtii valmistua puku myös tämän vuoden kesä- ja syysjuhliin.

Kuvassa tilauksesta valmistettu uniikki puku-upeus tuleviin hääjuhliin.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862


 

Tumma kesämekko

Kesämekko voi olla myös tumma ja liehuva, kunhan sen asustaa kesäisesti. Tämä hihallinen Seigle -puku, mielenkiintoisella pääntiellä, on valmistettu asiakkaalle tilauksesta

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hyvää äitienpäivää!

Aurinkoista äitienpäivää teille kaikille!

Kuvan ruusutarhassa olevat mekot ovat Selavin Seigle -malliston klassikoita. Puvut ovat helppoja asustaa, sopivat moneen menoon ja kestävät aikaa. Voisiko sinun kesämekkosi olla kukkakankaasta, hiukan avoimemmalla pääntiellä sekä pikku hihalla? Ja kruunataanko koko upeus vielä tyllialushameella? Mikäli on juhlia tulossa tai haluaa muuten kesämekossa hulmahdella, niin nyt kannattaa varata aika Selavista. Loihditaan sinulle unelmiesi puku!

Selavissa palvellaan yksi asiakas kerrallaan desinfioiduissa ja tuuletetuissa tiloissa maskeja käyttäen. Pidämme sinusta huolta!

 

Iloista ja aurinkoista Wappua 2021!

toivottaa Selavi.

Muistakaa; jos mielessä ovat pienet kesäjuhlat tai juhannusliehumekko tai vaikkapa pellavahousut, niin kannattaa varata aika Selavista! Teemme aikaa kestävän ja kauniin vaatteesi tilauksesta. Suomalaista työtä ja suunnittelua. Mikäs sen parempaa!
Lämpimästi tervetuloa!
selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Kesää 2021 odotellessa...

Valoisammat ajat ovat vielä edessä päin! Kohta ehkä pääsemme ainakin pieniin häihin tai jopa matkustelemaan niihin, turvallisuus huomioiden.

Aurinko paistaa ja ilmat lämpenee. Kesää kohti mennään varmasti! Eli - jos mielessäsi ovat kesäjuhlat (Huomio aikuiset morsiamet, häävierasleidit: isoäidit, äidit, tädit), niin nyt on oiva hetki varata privaattiaika Muotihuone Selavin oman Seigle-merkin kangas- ja mallikatselmuksiin! Toki omankin kankaan voi tuoda mukanaan. Millainen on sinun upea unelmien kesäpukusi? Suunnitellaan sinulle vaate, jossa on hyvä olla, joka kestää aikaa ja jossa tunnet itsesi kauniisti vaatetetuksi.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Muotihuone Selavin Seigle -merkin tuotteet - Klassista pukeutumista jo vuodesta 1997. Lämpimästi tervetuloa Selaviin ajanvarauksella! Meillä sinusta pidetään hyvä huoli ❤️

Muotihuone Selavi
Tehtaankatu 5C
00140 Helsinki
Gsm./WhatsApp +358 (0)44 510 2862
Psst! Etäpiste sovituksille myös Kouvolassa!
 

Hyvää pääsiäistä!

Rentouttavaa ja rauhallista pääsiäistä!

Jos pyhien aikana tulee pukuasiat mieleen, niin kannattaa varata aika Selavista: selavi@selavi.fi tai +358445102862

 

Hyvää naistenpäivää 2021!

Hyvää naistenpäivää ihanat asiakkaamme ❤️

Ohessa tunnelmakuvaa siitä, mitä on ollut ja varmasti on myös tulossa kun vaan jaksetaan tsempata! Tässä vaiheessa Selavissa olisi jo täysi sutina päällä valmistaa upeille isoäideille, äideille ja tädeille kauniita juhlapukuja jälkikasvunsa juhliin.
Mutta; pukusuunnitella ja unelmoida voidaan aina! Kesää kohti mennään varmasti!

Kiitos teille ihanat asiakkaamme, kun tuette Selavia mm. klassikkopukujen tilauksilla ❤️


 

Hyvää ystävänpäivää 2021!

Kuvassa ikisuosikkimme, villasekoitteesta valmistettu "prätkärotsi". Tilauksesta vaikka kukallisena.
Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Tervehdys Selavista!

Toivottavasti olette pysyneet kunnossa tässä koronaviidakossa. Selavi ajatteli piristää teitä pienellä kuvakollaasilla. Jospa ajatukset lentäisivät jo parempiin, odotettavissa oleviin aikoihin. Vaikkapa pieniin kesähäihin, ristiäisiin tai aurinkoisiin kesänavausjuhliin!

Muistakaa myös kurkata sinne vaatekaapin pohjalle. Sieltä saattaa hyvinkin löytyä fixausta kaipaavia Selavin Seigle-pukuja. Puvut ovat sitten valmiina palattaessa takaisin lähityöskentelyyn.

Pukeutumispaitoja löytyy kattava valikoima. Uutta kesän värikarttaa odotellaan.

 Lämpimät kiitokset asiakkaillemme tämän päivän työstä! Ompelukoneemme eivät ole aivan tyystin sammuneet, vaikka hidastuneet ovatkin. Eivätköhän ne kohta surise samaan iloiseen tahtiin kuten ennenkin! Teidän pukuiloksi!


 

Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Toivottavasti alkanut vuosi on optimistisempi kuin viime vuosi!

Nyt kannattaa miettiä onko siellä teillä kaapeissa sellaisia Selavin Seigle-vaatteita, joita pitäisi tuunata? Samoin nyt olisi hyvä miettiä myös sitä, että vaatearsenaali on kunnossa kun taas päästään lähityöhön. Ehkäpä viimeinkin niitä häitä tulossa... Juhlapukeutumistakin voi hiukan suunnitella ja kertoilla meille kangas-ja mallitoiveita. Voihan se olla, että rokotteen jälkeen kaikki innostuvat yhtaikaa teettämään... Kannattaa olla yhteyksissä Selaviin!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

Kuvan villainen, muunneltavissa oleva liivimekko valmistettiin ihanalle kanta-asiakkaalle tilauksesta. Puku on uniikki ja malli on aikaa kestävä. Alle vaan Selavin viininpunainen pukeutumispaita, niin kyllä tarkenee ❄️❄️❄️

 

2020


Joulun toivotus

Muotihuone Selavi toivottaa asiakkailleen rauhallista joulun aikaa ja paljon onnea ja terveyttä vuoteen 2021!

 

Punainen pesuvillajakku

Tämä upea pesuvillajakku metallisine vetoketjuineen valmistui Selavin upealle asiakkaalle. Hyvin ajankohtainen väri nyt. Klassisen jakun voi pukea myös valkoisen pukeutumispaidan ja tummansinisten housujen kanssa ja kas! Näin jakku saa tyylikkään ja kestävän kevät/kesä -ilmeen. Kuten tämäkin jakku, Selavin kotimaiset Seigle -tuotteet kestävät vuodesta ja sesongista toiseen! Myös asujen varaosia ja huoltovarmuutta löytyy!

Kiitos teille ihanat asiakkaamme työstä ja kiitos myös teille, jotka kannustatte Muotihuone Selavia tänä vaikeana aikana! Kyllä me joku päivä vielä nostetaan maljat uudelle normaalille ❤️
Ajanvaraus: selavi@selavi.fi ja 0445102862
 

Hyvää itsenäisyyspäivää 2020!

Tänä vuonna me kaikki kaikki suomalaiset juhlistamme itsenäisyyttä vain pienessä piirissä.
Katse kuitenkin parempaan tulevaan!
 

Selavin Seigle -perusmallisto

Hei te ihanat kantikset ja kaikki ihanat seuraajamme!
Siirtäkäämme ajatuksemme johonkin kauniiseen. Tässä tapauksessa Suomessa suunniteltuun ja valmistettuun Muotihuone Selavin klassiseen Seige -mallistoon. Kuvassa on hurmaava perusmalli svengimekostamme. Perusmallistoa (jakku-hame-kotelo-housut-svengimekko) saa myös muistakin materiaaleista kuin suositusta 100% italialaisesta villasta sekä eri mallivariaatioin. Toimiva peruspuvusto on jokaisen naisen välttämättömyys. Sitä on helppo muunnella eri asustein tilanteeseen kuin tilanteeseen ja se maksaa vuosien saatossa itsensä monin kerroin takaisin.
Olemme toimineet jo yli 20 vuotta – eikä suotta! Kiitos siitä kuuluu teille upeat asiakkaamme! Perusmallistomme lisäksi valmistamme pukuja hurmaaville mummeleille, äideille, tädeille... Kun jälkikasvu astelee avioon, puvustamme suvun naiset juuri heille suunniteltuihin ja valmistettuihin puku-upeuksiin! Tänä vuonna Linnan juhlat ovat peruttu, mutta ehkä taas ensi vuonna Selavin puvut liihottelevat Linnassa.

Tutustukaa Selavin nettisivuihin ja antakaa ajatusten lentää; mikä olisikaan se Sinun pukusi – juhlaan tai arkeen.

Toimimme ajanvarauksella: 0445102862 tai selavi@selavi.fi. Korona-ajan asiakastapaamiset ovat vain kahden kesken tuuletetussa, desinfioidussa tilassa, käsienpesun kautta ja maskit käytössä.
 

Selavin neuletunika

Kuvassa tilauksesta valmistettava 100% merinovilla neuletunika malli. 
Kysy lisää selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Marraskuinen tervehdys Selavista!

Toivottavasti olette olleet terveitä.
Selavissa tapaamme yhden asiakkaan kerrallaan mahdollisimman puhtaissa ja tuuletetuissa olosuhteissa.
Maskikin on tullut osaksi elämäämme jo keväästä lähtien. Näillä toimilla olemme selvinneet, puolin ja toisin, hyvin.

Ja sitten uutisiin.
Uusia, ikisuosikki -pukeutumispaitoja (kuvassa) on saapunut erä. Tilaajille on jo ilmoitettu. Jos et ehtinyt tilaukseen mukaan, niin pidämme pientä varastoa putiikissamme. Paitoja voi kysellä Selavista ja tarvittaessa posti kulkee, mikäli et itse pääse Selaviin.

Etätyössä olevat pärjäävät varmaankin mukavasti "verkkareissa", mutta kannattaa jo alkaa miettimään onko oma karderobi kunnossa sitten kun "kömmimme koloistamme" lähityöhön. Tai tarvitseeko pukuja kunnostella tulevaisuutta ajatellen?

Nyt jo osa asiakkaista on maininnut ensi vuoden tulevista kesähäistä. Mikä on sen ihanampaa, kuin alkaa hahmottelemaan pukuihanuutta vaikkapa kummin kaiman siskon juhliin! Kertokaapa toiveitanne.

Muistakaa klassinen Selavin Seigle -peruspuku; jakku -tai housupuku sekä kotelomekko ovat joka naisen pelastukset melkeinpä mihin tahansa tapahtumaan.

Toivottavasti tämä pieni uutisointi sai teidän ajatukset myös mukavimpiin asioihin. Katsotaan nyt vaan eteenpäin ja mennään kuin "mummot lumessa"!

Kuulumisiin ja kaikkea hyvää!

toivottaa Muotihuone Selavi

 

Loppusyksyn 2020 terveiset Selavista!

Vallan ihastuttava asiakkaamme halusi asun entisaikojen suomalaisten elokuvatähtien mukaan. Selavin klassikkopuku muuntautui asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Saimme asuun myös asiakkaan äidin pukumuistoja ja se jos mikä oli aivan upeaa!
Kaikki rakkaat Selavin "Dynamiittitytöt"!
Mikä olisi Sinun pukusi? Kun tämä ankea aika päättyy, oletko valmiina uusiin kuvioihin? Etätyöstä ja "pusikoista" ihmisten ilmoille kauniissa, mieltä piristävässä klassikopuvussa. Ovatko kaapissa olevat pukusi fixausta vailla? Nyt jos koskaan kannattaa tarkistaa pukuasiat!
Kuulumisiin ihanat ja voikaa hyvin❤️
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
Kuva: Suomi-Filmi Oy

 

Syksyiset toivotukset Selavista

Saimme uuden, rajoitetun värierän pesuvillasta. Kuvassa osa väreistä.
Pesuvilla on ollut Selavin Seigle-mallistossa jo vuodesta 1997. Yhtä kauan kuin toinen suosikkimme; 100% virgin wool. Selavin klassikkopukujen kuningatarmateriaalit.
Tervetuloa pukusuunnitteluun - maskit ja desinfiointiaineet käytössä.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi
Gsm +358445102862

 

Hyvää juhannusta 2020!

Selavi toivottelee hyvää ja aurinkoista juhannusta!

Tänä kesänä olemme tehneet päätöksen, että Selavi on avoinna koko kesän ajanvarauksien mukaan. Sovitukset ja uudet työt ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Kiitos tästä kuuluu teille ihanat asiakkaamme!
Nautitaan kesästä ja upeista puvuistamme!

Selavin ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin kesäkuun 2020 uutinen

Kiitos ihanat asiakkaamme ❤️
 Pikku hiljaa olemme uskaltaneet ulos koloistamme ja Selavin sovitukset ovat lähteneet käyntiin.
Selavissa desinfioidaan paikkoja edelleen ja maski on käytössä ainakin henkilökunnalla. Teitä ajatellen. Kuvassa pukuluomuksen turvallinen luovutus Selavin ikkunasta ;) 
Vaikkakin monet juhlallisuudet peruuntuivat, siirtyivät tai pienenivät, niin katse eteenpäin! Kauniita ja käytännöllisiä pukuja tarvitaan edelleen! Pysytään terveinä!
Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Selavin ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin asiakkaat varaavat jo sovitusaikojaan

Hei kaikki! Toivottavasti olette olleet terveitä.

Suomen hallitus on nyt hiukan avaamassa rajoitteita. Selavikin alkaa varovasti avaamaan taas toimintaansa. Tänään on jo asiakkaiden kanssa sovittu uusista sovitusajoista alkaen 18.5. Turvaamme asiakkaamme mahdollisimman hyvällä hygieniatasolla sekä käyttämällä maskia. Pukuluomukset pukupusseissaan odottavat sovittajiaan.
Eiköhän luovuta pikku hiljaa verkkari-lookista ja siirrytä eteenpäin hiukan paremmassa asukokonaisuudessa ;)
Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin pääsiäistervehdys!

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Juhlikaamme pienimuotoisesti 
Ps. Tarvitsetko pukeutumispaitoja? Selavissa muutamia jäljellä ja postitus toimii!
Pss. Myös mallitilkkujen lähetys sekä sähköinen pukusuunnittelu jatkuu edelleen.

 

Selavin tilanne 28.03.2020


Hyvät asiakkaamme,


Meitä kaikkia koetellaan nyt ennennäkemättömällä tavalla. Kuulemme päivittäin uutisia vaikeista ja hyvin vaikeista asioista. Tänään olemme Muotihuone Selavissa päättäneet muuttaa toimintatapaamme siten, että fyysistä kanssakäymistä Tehtaankadun toimipisteessämme asiakkaan kanssa ei toistaiseksi ole. Tämä tarkoittaa sitä, että pukusovitukset ovat keskeytetty ja sovitukset siirretty myöhempiin ajankohtiin. Olemme sydämellisesti erittäin otettuja siitä, että asiakkaamme ovat siirtäneet, eivät peruneet tilauksiaan. Uusien töiden vastaanotto lähikontaktissa on lopetettu, mutta toimintamme ei ole loppunut. Meillä työt jatkuvat edelleen ja olemme iloisia, että niitä vielä on.


Toimimme nyt näin

Kanta-asiakkaat: Teillä on jo kaavat Selavissa, joten pystymme toimimaan siten, että lähetämme teille tilkut ensin kuvina ja tarvittaessa myös kirjeenä. Kerrotte vain, mihin tarkoitukseen puku tulisi ja me suunnittelemme mallit ja mietimme niitä yhdessä sähköpostin tai WhatsAppin äärellä. Ehkäpä ensi talveksi peruspuku mustasta villasta tai kiva mielenpiristyskesämekko tai juhlapuku kahden vuoden päässä oleviin siskontytön häihin! Sovitus voidaan tehdä sitten, kun elämä voittaa. Toki muutamille asiakkaillemme voimme tehdä puvun valmiiksi ja lähettää postitse tai toimittaa kuriiripalvelulla Uudenmaan alueella. Mahdolliset fiksaukset teemme myöhemmin.


Uudet asiakkaat: Liki sama kuin yllä, mutta ainakin mitat ja jonkinlaiset kokovartalokuvat tulisi saada. Muotoilemme ”sinut” nukelle, valmistamme kaavat sekä puvun sovitukseen. Näin olemme pitkänmatkalaisille tehneet jo aikaisemminkin. Sovitamme puvun, kun aika on. On myös mahdollista valmistaa puku valmiiksi sekä toimittaa asiakkaalle ja tehdä fiksaukset myöhemmin. Toisaalta Selavi on aina seissyt tuotteidensa takana ja haluamme päästää käsistämme vain asiakkaan ja Selavin fyysisesti hyväksymän tuotteen.


Eräs malliesimerkki Selavin työtavasta

Tässä oheisessa tapauksessa asiakkaallemme valmistettiin sovitukseen tummanruskeat pellavahousut. Hän kävi sovituksessa ja housut tehtiin valmiiksi. Asiakas ei päässytkään enää Selaviin, joten siirryimme virtuaalimaailmaan. Asiakas mietti, että jokin yläosa housuihin olisi kiva. Ehdotimme tunikaa ja valitsimme housuihin sopivan kankaan, jonka printissä toistui housun väri. Lähetimme asiakkaalle oheiset kuvat ja asiakas valitsi mieluisimman kankaan. WhatsAppilla viimeistelimme malli- ja materiaalisuunnittelun ja tunika on nyt työnalla. Sovitamme, kun aika on. Jos tilanne venyy, niin silloin lähetämme tuotteet asiakkaalle ja fiksaamme tunikan mahdolliset muutokset myöhemmin.

Voisiko näistä kuvissa olevista ideoista joku olla myös sinun tunikasi?


Hyvät kanta-asiakkaamme ja myös sellaisiksi joskus ehkä tulevat.

Emme tiedä tulevasta nyt, mutta toivon että tämä kirje antoi hiukan valoa elämään. Meidän kaikkien elämään. Oikeastaan tässä saamme ajatukset muualle, kun luodaan jotakin uutta ja kaunista. Suomalainen Selavi on aina ollut ja on teitä varten ihanat asiakkaamme! Yritetään katsoa elämää eteenpäin vaikka kuinka tuulisi! Joku on joskus sanonut: ”Ilo on surua suurempi”. Pysykää turvassa!


Lämpimin terveisin,

Selavin Sari


 

Tiedote koronavirukseen liittyen

Selavin ajanvaraus toimii normaalisti. Ajanvarauksesta johtuen, tapaamme asiakkaat yksitellen kuten tähänkin asti. Toki tehostamme hygieniatasoa ja seuraamme viranomaistiedotteita.

Tarvittaessa postitamme mallitilkkuja esimerkiksi kesähäiden pukuihin sekä keskustelemme puvuista joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Katse kauniiseen kesään ja kyllä me tästäkin selvitään ❤️

selavi@selavi.fi
+358445102862


 

Selavin kevät 2020

Tervehdys Selavista!

Talvi on tainnut mennä ohi ja kevät tulee vauhdilla. Kevään mukana tulee myös juhlia. Mitähän ihanaa tekisimme? Oheisessa kuvassa yksi uusimmista meille
tulleista kankaista. Lisää materiaaleja "Salongissamme". Tervetuloa suunnittelemaan! Ajanvarauksella.

Pukeutumispaitojen kevätvärikartta on tilattu Pariisista ja odotamme sitä innolla.
Saamme sitten tilattua lisää suosittuja paitoja.

Peruspukumme jatkavat klassikkoina edelleen. Uudistamme myös vanhoja Seigle-pukujamme uuteen uskoon, joten kurkatkaapa sinne vaatekaappiinne.
Kannattaa mennä myös tykkäämään Selavin fb-sivuista. Siellä uusimpia uutisia ja malleja.

Mukavaa alkanutta kevättä ja talvilomaa ja kaikkea muuta mukavaa!

 

2019


Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta 2020!

Muotihuone Selavi toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2020! Lämmin kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta.
Jouluna ja uudenvuodenpäivänä olemme muissa riennoissa, mutta välipäivinä sekä vuonna 2020 ajanvaraus toimii normaalisti. Uusi vuosi, uudet ku...teet ;)

Kuvassa ranskalaisesta, 100% villasta valmistettu "pikku-punainen"

 

Itsenäisyyspäivä 6.12.2019

Upeat linnan juhlat on juhlittu ja Selavi jälleen mukana. Tällä kertaa tummansinisellä sekä kuvassa näkyvällä turkoosilla puvulla.

On tavattoman hienoa, että Selaviin ja Selavin arvomaailmaan luotetaan aikuisen naisen juhlavassa pukeutumisessa. Tässä yhden, tämän vuoden linnan juhliin valmistetun juhlapukumme kehitystarinaa kuvina. Puku haki inspiraationsa suomalaisesta luonnosta tukien kantajansa värimaailmaa ja asemaa yhteiskunnassa. Asiakkaamme teki puvusta ylvään. Puku on valmistettu niin, että sillä tulee olemaan myös jatkokäyttöä. Aikaa kestävää, suomalaista suunnittelua.

 

Sifonkia ja silkkiä

Kuvan silkkinen puku-upeus on valmistettu tilauksesta väitösjuhlaan. Puku on neliosainen. Jokaista osaa voi käyttää yhdessä tai erikseen. Kokonaisuus sopii sekä talveen että kesään. Suomalaista, aikaa kestävää suunnittelua ja valmistusta Selavista!

Lisää ajankohtaisia pukukuvia Muotihuone Selavin facebook -sivuilla. 

 

Suureen ja pienempään juhlaan Selavin puku

Selavin näyttävistä kankaista voimme suunnitella sinulle persoonaasi ja juhlaasi sopivan, upean ja ajattoman puvun. Voit keskittyä juhlimiseen tietäen, että näytät tyylikkäältä ja että puvussasi on hyvä olla ❤️
Ajanvaraukset: selavi@selavi.fi
WhatsApp +358445102862
Huom.: Aikoja rajoitetusti, joten varauksen suhteen kannattaa olla vauhdikas.

 

Villakangastakit

Selaviin on saapunut ihania villakangastakkinäytteitä Italiasta. Te, jotka olette kyselleet takkikankaita, varatkaa aika kangaskatselmukseen piakkoin. Kangastilaus lähtee 27.10.19.

Gsm./WhatsApp +358 (0)44 510 2862
selavi@selavi.fi

 

Syksyn paitavärikartta

Pukeutumispaidan uusi värikartta, olkaa hyvä.
Paitatilaus lähtee 07.10.19.
 

Selavin syksy 2019

Syksyiset terveiset Selavista!

Selavissa valmistuu juuri nyt pukuja syyshäihin, synttärijuhliin sekä toimisto- ja matkavaatteiksi. Kuvassa tyylikäs ja istuva tummansininen 100% virgin wool housupuku asiakkaalle, jolle musta on liian kova väri tummaan pukuun.

Toisessa kuvassa ovat uusimmat, upeat villakankaamme. Villojen sävyt
voivat näyttää eri selaimissa hiukan eriltä kuin luonnossa. Kuvissa mukana
myös okran värinen silkkipuuvilla.

Pukeutumispaidat jatkavat mallistossamme edelleen.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin! Ajanvarauksella.

 

Lomilta palattu!

Selaviin on saapunut uusia syyskankaita Italiasta!
Saimme erän upeita villamateriaaleja, joita ei muualta Suomesta saa; nimisuunnittelijoiden mallipaloja! Esimerkiksi aivan mahtava punainen villakangas kotelopukuihin sekä housu -tai jakkupukuihin.
Klassikot jatkavat edelleen suosikkituotteina vuodesta toiseen. Samoin pukeutumispaidat.
Juhlaan löytyy vaikka mitä loistavaa materiaalia!
Mikä olisikaan sinun pukusi?
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!
Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

 

Lomalla töissä

Täällä sitä etsitään daameille Italian ihanuuksia. 
Kiitos vinkeistä millaisia materiaaleja teillä on mielessä.
Elokuussa saamme kangaspaketit Selaviin, joten malttakaapa odotella. 
Ihanaa kesän jatkoa!
Ajanvaraus myös loma-aikana +358445102862
selavi@selavi.fi

 

 

Hyvää juhannusta 2019!

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

 

Uutisarkisto