Uutiset

2021


Joulukuu 2021

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää sekä tulevaa itsenäisyyspäivää!


Kuvassa asiakkaalle tilauksesta valmistettu upea villa-cashmere pukukokonaisuus. Taattua Selavin Seigle -mallistoa!


Muistutamme tässä, että mikäli teillä on tiedossa ensi kesän hääjuhlia, niin valmistamme jo nyt pukuja tuleviin tilaisuuksiin. Kannattaa varata aika suunnittelukatselmukseen ajoissa.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Juhlatakki talven 21 juhliin

Aikanaan kun allekirjoittanut oleskeli Ajmanissa, suunnittelin Muotihuone Selavin juhlatakkeja. Kuvassa niistä yksi: Cristal. Cristal on yhden koon vuoriton, kauniisti "putoava" takki ja se on uniikki.
Mikäli tarvitset juhlaasi näyttävän asun tai haluat lisätietoa takista, niin ota yhteyttä:

selavi@selavi.fi tai 0445102862/Sari

 

Juhlahousupuku

Kuvassa asiakkaallemme valmistettu juhlava housu+paita kokonaisuus. Housut 100% virgin wool ja pusero puuvilla/elastaani sekoitetta.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
 

"Frakkitakki"

Asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu ja valmistettu rento "Frakkitakki". Materiaali paksua, italialaista Duchesse silkkiä. Takki sopii vaikka pitkien housujen tai farkkujen pariksi. Miksei myös musta, kapea ja pitkä juhlahame ja ja ...
Mikä voisikaan olla sinun "Frakkitakkisi"?

Ajanvaraus: selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Avoimet ovet Selavissa 19.-20.10.21

Muotihuone Selavissa on avoimet ovet 19.-20.10.21 klo 12-18. Tehtaankatu 5C, 00140 HKI. p. 0445102862

Varaston tyhjennys eli ALE -myynnissä ovat pukujen mallikappaleet, korut, juhlahuivit ja iltalaukut sekä pitkähihaiset pukeutumispaidat.
Myös 3/4 -hihaisia pukeutumispaitoja normihintaan sekä kangaskatselmus tilattaviin töihin. 

Lämpimästi tervetuloa! Ilman ajanvarausta.

 

Uusia kankaita

Saimme erän uusia chanel -tyylisiä kankaita. Tervetuloa katsomaan ja teettämään vaikka upea syyspuku!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Takkisyksy 2021

No nyt on Selavissa luotu kaikkien Oskujen, Mustien ja Turremurrukoiden omistajattarien takki!
Oikeasti: tämä uniikki kääntötakki on suunniteltu ja valmistettu asiakkaalle tilauksesta eikä se ihan salli hauveleiden kanssa kurassa peuhaamista - vaikka mieli tekisi 😉�
 

Seigle -jakkupuku 2021

Ollako vai eikö olla lähi- vaiko etätöissä?
Ainakin jakkupukuasiat ovat Muotihuone Selavissa selviä. Nyt kannattaa hankkia klassisen kaunis (100% virgin wool) Seigle - jakkupuku. Selavin oma, suomalainen vaatemerkki jo vuodesta 1997!

Ajanvaraus: selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Mukavaa elokuuta!

Tässä kauniissa Muotihuone Selavin Seigle merkin puvussa ihana äiti juhli lapsensa hääpäivää. Jakkupuvun kangas on ranskalaista chanel tyyppistä materiaalia. Sävyyn sopiva pikkuhihallinen paita on italialaista silkkiä. Puku on Suomessa tilauksesta suunniteltu ja valmistettu.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
 

Hyvää juhannusta 2021!

Ihanaa keskikesän juhlaa!
Selavin ajanvaraus avoinna koko kesän.
Kuvan Muotihuone Selavin Seigle puku on uniikki.

0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavi toimii koko kesän 2021

Kuvassa muutamia Muotihuone Selavin Seigle malliston klassikkopukuja. 100% pellavaa. Puvut ovat tilauksesta valmistettuja.

Selavi toimii koko kesän, joten ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

HUOMIO! Kesän 21-22 juhlavaatetus

HUOMIO isoäidit, äidit ja tädit!

Olemme kuulleet, että ensi vuoden 2022 vihkipaikat ovat jo kovin varattuja. Tämä tarkoittaa sitä, että korona-ajan patoutunut häähumu alkaa purkautumaan viimeistään ensi vuoden keväällä. Siispä kannattaa olla kaukaa viisas ja varata jo nyt tapaamisaika Selaviin!
Voimme suunnitella ja valmistaa puvun puolivalmiiksi siten, että asu viimeistellään vasta lähempänä juhlaa. Näin pystyisimme ennakoimaan ensi vuoden tilausruuhkaa.

Ja PS. vielä ehtii valmistua puku myös tämän vuoden kesä- ja syysjuhliin.

Kuvassa tilauksesta valmistettu uniikki puku-upeus tuleviin hääjuhliin.

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862


 

Tumma kesämekko

Kesämekko voi olla myös tumma ja liehuva, kunhan sen asustaa kesäisesti. Tämä hihallinen Seigle -puku, mielenkiintoisella pääntiellä, on valmistettu asiakkaalle tilauksesta

Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hyvää äitienpäivää!

Aurinkoista äitienpäivää teille kaikille!

Kuvan ruusutarhassa olevat mekot ovat Selavin Seigle -malliston klassikoita. Puvut ovat helppoja asustaa, sopivat moneen menoon ja kestävät aikaa. Voisiko sinun kesämekkosi olla kukkakankaasta, hiukan avoimemmalla pääntiellä sekä pikku hihalla? Ja kruunataanko koko upeus vielä tyllialushameella? Mikäli on juhlia tulossa tai haluaa muuten kesämekossa hulmahdella, niin nyt kannattaa varata aika Selavista. Loihditaan sinulle unelmiesi puku!

Selavissa palvellaan yksi asiakas kerrallaan desinfioiduissa ja tuuletetuissa tiloissa maskeja käyttäen. Pidämme sinusta huolta!

 

Iloista ja aurinkoista Wappua 2021!

toivottaa Selavi.

Muistakaa; jos mielessä ovat pienet kesäjuhlat tai juhannusliehumekko tai vaikkapa pellavahousut, niin kannattaa varata aika Selavista! Teemme aikaa kestävän ja kauniin vaatteesi tilauksesta. Suomalaista työtä ja suunnittelua. Mikäs sen parempaa!
Lämpimästi tervetuloa!
selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Kesää 2021 odotellessa...

Valoisammat ajat ovat vielä edessä päin! Kohta ehkä pääsemme ainakin pieniin häihin tai jopa matkustelemaan niihin, turvallisuus huomioiden.

Aurinko paistaa ja ilmat lämpenee. Kesää kohti mennään varmasti! Eli - jos mielessäsi ovat kesäjuhlat (Huomio aikuiset morsiamet, häävierasleidit: isoäidit, äidit, tädit), niin nyt on oiva hetki varata privaattiaika Muotihuone Selavin oman Seigle-merkin kangas- ja mallikatselmuksiin! Toki omankin kankaan voi tuoda mukanaan. Millainen on sinun upea unelmien kesäpukusi? Suunnitellaan sinulle vaate, jossa on hyvä olla, joka kestää aikaa ja jossa tunnet itsesi kauniisti vaatetetuksi.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Muotihuone Selavin Seigle -merkin tuotteet - Klassista pukeutumista jo vuodesta 1997. Lämpimästi tervetuloa Selaviin ajanvarauksella! Meillä sinusta pidetään hyvä huoli ❤️

Muotihuone Selavi
Tehtaankatu 5C
00140 Helsinki
Gsm./WhatsApp +358 (0)44 510 2862
Psst! Etäpiste sovituksille myös Kouvolassa!
 

Hyvää pääsiäistä!

Rentouttavaa ja rauhallista pääsiäistä!

Jos pyhien aikana tulee pukuasiat mieleen, niin kannattaa varata aika Selavista: selavi@selavi.fi tai +358445102862

 

Hyvää naistenpäivää 2021!

Hyvää naistenpäivää ihanat asiakkaamme ❤️

Ohessa tunnelmakuvaa siitä, mitä on ollut ja varmasti on myös tulossa kun vaan jaksetaan tsempata! Tässä vaiheessa Selavissa olisi jo täysi sutina päällä valmistaa upeille isoäideille, äideille ja tädeille kauniita juhlapukuja jälkikasvunsa juhliin.
Mutta; pukusuunnitella ja unelmoida voidaan aina! Kesää kohti mennään varmasti!

Kiitos teille ihanat asiakkaamme, kun tuette Selavia mm. klassikkopukujen tilauksilla ❤️


 

Hyvää ystävänpäivää 2021!

Kuvassa ikisuosikkimme, villasekoitteesta valmistettu "prätkärotsi". Tilauksesta vaikka kukallisena.
Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Tervehdys Selavista!

Toivottavasti olette pysyneet kunnossa tässä koronaviidakossa. Selavi ajatteli piristää teitä pienellä kuvakollaasilla. Jospa ajatukset lentäisivät jo parempiin, odotettavissa oleviin aikoihin. Vaikkapa pieniin kesähäihin, ristiäisiin tai aurinkoisiin kesänavausjuhliin!

Muistakaa myös kurkata sinne vaatekaapin pohjalle. Sieltä saattaa hyvinkin löytyä fixausta kaipaavia Selavin Seigle-pukuja. Puvut ovat sitten valmiina palattaessa takaisin lähityöskentelyyn.

Pukeutumispaitoja löytyy kattava valikoima. Uutta kesän värikarttaa odotellaan.

 Lämpimät kiitokset asiakkaillemme tämän päivän työstä! Ompelukoneemme eivät ole aivan tyystin sammuneet, vaikka hidastuneet ovatkin. Eivätköhän ne kohta surise samaan iloiseen tahtiin kuten ennenkin! Teidän pukuiloksi!


 

Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Toivottavasti alkanut vuosi on optimistisempi kuin viime vuosi!

Nyt kannattaa miettiä onko siellä teillä kaapeissa sellaisia Selavin Seigle-vaatteita, joita pitäisi tuunata? Samoin nyt olisi hyvä miettiä myös sitä, että vaatearsenaali on kunnossa kun taas päästään lähityöhön. Ehkäpä viimeinkin niitä häitä tulossa... Juhlapukeutumistakin voi hiukan suunnitella ja kertoilla meille kangas-ja mallitoiveita. Voihan se olla, että rokotteen jälkeen kaikki innostuvat yhtaikaa teettämään... Kannattaa olla yhteyksissä Selaviin!

Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862

Kuvan villainen, muunneltavissa oleva liivimekko valmistettiin ihanalle kanta-asiakkaalle tilauksesta. Puku on uniikki ja malli on aikaa kestävä. Alle vaan Selavin viininpunainen pukeutumispaita, niin kyllä tarkenee ❄️❄️❄️

 

2020


Joulun toivotus

Muotihuone Selavi toivottaa asiakkailleen rauhallista joulun aikaa ja paljon onnea ja terveyttä vuoteen 2021!

 

Punainen pesuvillajakku

Tämä upea pesuvillajakku metallisine vetoketjuineen valmistui Selavin upealle asiakkaalle. Hyvin ajankohtainen väri nyt. Klassisen jakun voi pukea myös valkoisen pukeutumispaidan ja tummansinisten housujen kanssa ja kas! Näin jakku saa tyylikkään ja kestävän kevät/kesä -ilmeen. Kuten tämäkin jakku, Selavin kotimaiset Seigle -tuotteet kestävät vuodesta ja sesongista toiseen! Myös asujen varaosia ja huoltovarmuutta löytyy!

Kiitos teille ihanat asiakkaamme työstä ja kiitos myös teille, jotka kannustatte Muotihuone Selavia tänä vaikeana aikana! Kyllä me joku päivä vielä nostetaan maljat uudelle normaalille ❤️
Ajanvaraus: selavi@selavi.fi ja 0445102862
 

Hyvää itsenäisyyspäivää 2020!

Tänä vuonna me kaikki kaikki suomalaiset juhlistamme itsenäisyyttä vain pienessä piirissä.
Katse kuitenkin parempaan tulevaan!
 

Selavin Seigle -perusmallisto

Hei te ihanat kantikset ja kaikki ihanat seuraajamme!
Siirtäkäämme ajatuksemme johonkin kauniiseen. Tässä tapauksessa Suomessa suunniteltuun ja valmistettuun Muotihuone Selavin klassiseen Seige -mallistoon. Kuvassa on hurmaava perusmalli svengimekostamme. Perusmallistoa (jakku-hame-kotelo-housut-svengimekko) saa myös muistakin materiaaleista kuin suositusta 100% italialaisesta villasta sekä eri mallivariaatioin. Toimiva peruspuvusto on jokaisen naisen välttämättömyys. Sitä on helppo muunnella eri asustein tilanteeseen kuin tilanteeseen ja se maksaa vuosien saatossa itsensä monin kerroin takaisin.
Olemme toimineet jo yli 20 vuotta – eikä suotta! Kiitos siitä kuuluu teille upeat asiakkaamme! Perusmallistomme lisäksi valmistamme pukuja hurmaaville mummeleille, äideille, tädeille... Kun jälkikasvu astelee avioon, puvustamme suvun naiset juuri heille suunniteltuihin ja valmistettuihin puku-upeuksiin! Tänä vuonna Linnan juhlat ovat peruttu, mutta ehkä taas ensi vuonna Selavin puvut liihottelevat Linnassa.

Tutustukaa Selavin nettisivuihin ja antakaa ajatusten lentää; mikä olisikaan se Sinun pukusi – juhlaan tai arkeen.

Toimimme ajanvarauksella: 0445102862 tai selavi@selavi.fi. Korona-ajan asiakastapaamiset ovat vain kahden kesken tuuletetussa, desinfioidussa tilassa, käsienpesun kautta ja maskit käytössä.
 

Selavin neuletunika

Kuvassa tilauksesta valmistettava 100% merinovilla neuletunika malli. 
Kysy lisää selavi@selavi.fi tai 0445102862

 

Marraskuinen tervehdys Selavista!

Toivottavasti olette olleet terveitä.
Selavissa tapaamme yhden asiakkaan kerrallaan mahdollisimman puhtaissa ja tuuletetuissa olosuhteissa.
Maskikin on tullut osaksi elämäämme jo keväästä lähtien. Näillä toimilla olemme selvinneet, puolin ja toisin, hyvin.

Ja sitten uutisiin.
Uusia, ikisuosikki -pukeutumispaitoja (kuvassa) on saapunut erä. Tilaajille on jo ilmoitettu. Jos et ehtinyt tilaukseen mukaan, niin pidämme pientä varastoa putiikissamme. Paitoja voi kysellä Selavista ja tarvittaessa posti kulkee, mikäli et itse pääse Selaviin.

Etätyössä olevat pärjäävät varmaankin mukavasti "verkkareissa", mutta kannattaa jo alkaa miettimään onko oma karderobi kunnossa sitten kun "kömmimme koloistamme" lähityöhön. Tai tarvitseeko pukuja kunnostella tulevaisuutta ajatellen?

Nyt jo osa asiakkaista on maininnut ensi vuoden tulevista kesähäistä. Mikä on sen ihanampaa, kuin alkaa hahmottelemaan pukuihanuutta vaikkapa kummin kaiman siskon juhliin! Kertokaapa toiveitanne.

Muistakaa klassinen Selavin Seigle -peruspuku; jakku -tai housupuku sekä kotelomekko ovat joka naisen pelastukset melkeinpä mihin tahansa tapahtumaan.

Toivottavasti tämä pieni uutisointi sai teidän ajatukset myös mukavimpiin asioihin. Katsotaan nyt vaan eteenpäin ja mennään kuin "mummot lumessa"!

Kuulumisiin ja kaikkea hyvää!

toivottaa Muotihuone Selavi

 

Loppusyksyn 2020 terveiset Selavista!

Vallan ihastuttava asiakkaamme halusi asun entisaikojen suomalaisten elokuvatähtien mukaan. Selavin klassikkopuku muuntautui asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Saimme asuun myös asiakkaan äidin pukumuistoja ja se jos mikä oli aivan upeaa!
Kaikki rakkaat Selavin "Dynamiittitytöt"!
Mikä olisi Sinun pukusi? Kun tämä ankea aika päättyy, oletko valmiina uusiin kuvioihin? Etätyöstä ja "pusikoista" ihmisten ilmoille kauniissa, mieltä piristävässä klassikopuvussa. Ovatko kaapissa olevat pukusi fixausta vailla? Nyt jos koskaan kannattaa tarkistaa pukuasiat!
Kuulumisiin ihanat ja voikaa hyvin❤️
Ajanvaraus selavi@selavi.fi tai 0445102862
Kuva: Suomi-Filmi Oy

 

Syksyiset toivotukset Selavista

Saimme uuden, rajoitetun värierän pesuvillasta. Kuvassa osa väreistä.
Pesuvilla on ollut Selavin Seigle-mallistossa jo vuodesta 1997. Yhtä kauan kuin toinen suosikkimme; 100% virgin wool. Selavin klassikkopukujen kuningatarmateriaalit.
Tervetuloa pukusuunnitteluun - maskit ja desinfiointiaineet käytössä.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi
Gsm +358445102862

 

Hyvää juhannusta 2020!

Selavi toivottelee hyvää ja aurinkoista juhannusta!

Tänä kesänä olemme tehneet päätöksen, että Selavi on avoinna koko kesän ajanvarauksien mukaan. Sovitukset ja uudet työt ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Kiitos tästä kuuluu teille ihanat asiakkaamme!
Nautitaan kesästä ja upeista puvuistamme!

Selavin ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin kesäkuun 2020 uutinen

Kiitos ihanat asiakkaamme ❤️
 Pikku hiljaa olemme uskaltaneet ulos koloistamme ja Selavin sovitukset ovat lähteneet käyntiin.
Selavissa desinfioidaan paikkoja edelleen ja maski on käytössä ainakin henkilökunnalla. Teitä ajatellen. Kuvassa pukuluomuksen turvallinen luovutus Selavin ikkunasta ;) 
Vaikkakin monet juhlallisuudet peruuntuivat, siirtyivät tai pienenivät, niin katse eteenpäin! Kauniita ja käytännöllisiä pukuja tarvitaan edelleen! Pysytään terveinä!
Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Selavin ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin asiakkaat varaavat jo sovitusaikojaan

Hei kaikki! Toivottavasti olette olleet terveitä.

Suomen hallitus on nyt hiukan avaamassa rajoitteita. Selavikin alkaa varovasti avaamaan taas toimintaansa. Tänään on jo asiakkaiden kanssa sovittu uusista sovitusajoista alkaen 18.5. Turvaamme asiakkaamme mahdollisimman hyvällä hygieniatasolla sekä käyttämällä maskia. Pukuluomukset pukupusseissaan odottavat sovittajiaan.
Eiköhän luovuta pikku hiljaa verkkari-lookista ja siirrytä eteenpäin hiukan paremmassa asukokonaisuudessa ;)
Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin pääsiäistervehdys!

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Juhlikaamme pienimuotoisesti 
Ps. Tarvitsetko pukeutumispaitoja? Selavissa muutamia jäljellä ja postitus toimii!
Pss. Myös mallitilkkujen lähetys sekä sähköinen pukusuunnittelu jatkuu edelleen.

 

Selavin tilanne 28.03.2020


Hyvät asiakkaamme,


Meitä kaikkia koetellaan nyt ennennäkemättömällä tavalla. Kuulemme päivittäin uutisia vaikeista ja hyvin vaikeista asioista. Tänään olemme Muotihuone Selavissa päättäneet muuttaa toimintatapaamme siten, että fyysistä kanssakäymistä Tehtaankadun toimipisteessämme asiakkaan kanssa ei toistaiseksi ole. Tämä tarkoittaa sitä, että pukusovitukset ovat keskeytetty ja sovitukset siirretty myöhempiin ajankohtiin. Olemme sydämellisesti erittäin otettuja siitä, että asiakkaamme ovat siirtäneet, eivät peruneet tilauksiaan. Uusien töiden vastaanotto lähikontaktissa on lopetettu, mutta toimintamme ei ole loppunut. Meillä työt jatkuvat edelleen ja olemme iloisia, että niitä vielä on.


Toimimme nyt näin

Kanta-asiakkaat: Teillä on jo kaavat Selavissa, joten pystymme toimimaan siten, että lähetämme teille tilkut ensin kuvina ja tarvittaessa myös kirjeenä. Kerrotte vain, mihin tarkoitukseen puku tulisi ja me suunnittelemme mallit ja mietimme niitä yhdessä sähköpostin tai WhatsAppin äärellä. Ehkäpä ensi talveksi peruspuku mustasta villasta tai kiva mielenpiristyskesämekko tai juhlapuku kahden vuoden päässä oleviin siskontytön häihin! Sovitus voidaan tehdä sitten, kun elämä voittaa. Toki muutamille asiakkaillemme voimme tehdä puvun valmiiksi ja lähettää postitse tai toimittaa kuriiripalvelulla Uudenmaan alueella. Mahdolliset fiksaukset teemme myöhemmin.


Uudet asiakkaat: Liki sama kuin yllä, mutta ainakin mitat ja jonkinlaiset kokovartalokuvat tulisi saada. Muotoilemme ”sinut” nukelle, valmistamme kaavat sekä puvun sovitukseen. Näin olemme pitkänmatkalaisille tehneet jo aikaisemminkin. Sovitamme puvun, kun aika on. On myös mahdollista valmistaa puku valmiiksi sekä toimittaa asiakkaalle ja tehdä fiksaukset myöhemmin. Toisaalta Selavi on aina seissyt tuotteidensa takana ja haluamme päästää käsistämme vain asiakkaan ja Selavin fyysisesti hyväksymän tuotteen.


Eräs malliesimerkki Selavin työtavasta

Tässä oheisessa tapauksessa asiakkaallemme valmistettiin sovitukseen tummanruskeat pellavahousut. Hän kävi sovituksessa ja housut tehtiin valmiiksi. Asiakas ei päässytkään enää Selaviin, joten siirryimme virtuaalimaailmaan. Asiakas mietti, että jokin yläosa housuihin olisi kiva. Ehdotimme tunikaa ja valitsimme housuihin sopivan kankaan, jonka printissä toistui housun väri. Lähetimme asiakkaalle oheiset kuvat ja asiakas valitsi mieluisimman kankaan. WhatsAppilla viimeistelimme malli- ja materiaalisuunnittelun ja tunika on nyt työnalla. Sovitamme, kun aika on. Jos tilanne venyy, niin silloin lähetämme tuotteet asiakkaalle ja fiksaamme tunikan mahdolliset muutokset myöhemmin.

Voisiko näistä kuvissa olevista ideoista joku olla myös sinun tunikasi?


Hyvät kanta-asiakkaamme ja myös sellaisiksi joskus ehkä tulevat.

Emme tiedä tulevasta nyt, mutta toivon että tämä kirje antoi hiukan valoa elämään. Meidän kaikkien elämään. Oikeastaan tässä saamme ajatukset muualle, kun luodaan jotakin uutta ja kaunista. Suomalainen Selavi on aina ollut ja on teitä varten ihanat asiakkaamme! Yritetään katsoa elämää eteenpäin vaikka kuinka tuulisi! Joku on joskus sanonut: ”Ilo on surua suurempi”. Pysykää turvassa!


Lämpimin terveisin,

Selavin Sari


 

Tiedote koronavirukseen liittyen

Selavin ajanvaraus toimii normaalisti. Ajanvarauksesta johtuen, tapaamme asiakkaat yksitellen kuten tähänkin asti. Toki tehostamme hygieniatasoa ja seuraamme viranomaistiedotteita.

Tarvittaessa postitamme mallitilkkuja esimerkiksi kesähäiden pukuihin sekä keskustelemme puvuista joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Katse kauniiseen kesään ja kyllä me tästäkin selvitään ❤️

selavi@selavi.fi
+358445102862


 

Selavin kevät 2020

Tervehdys Selavista!

Talvi on tainnut mennä ohi ja kevät tulee vauhdilla. Kevään mukana tulee myös juhlia. Mitähän ihanaa tekisimme? Oheisessa kuvassa yksi uusimmista meille
tulleista kankaista. Lisää materiaaleja "Salongissamme". Tervetuloa suunnittelemaan! Ajanvarauksella.

Pukeutumispaitojen kevätvärikartta on tilattu Pariisista ja odotamme sitä innolla.
Saamme sitten tilattua lisää suosittuja paitoja.

Peruspukumme jatkavat klassikkoina edelleen. Uudistamme myös vanhoja Seigle-pukujamme uuteen uskoon, joten kurkatkaapa sinne vaatekaappiinne.
Kannattaa mennä myös tykkäämään Selavin fb-sivuista. Siellä uusimpia uutisia ja malleja.

Mukavaa alkanutta kevättä ja talvilomaa ja kaikkea muuta mukavaa!

 

2019


Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta 2020!

Muotihuone Selavi toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2020! Lämmin kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta.
Jouluna ja uudenvuodenpäivänä olemme muissa riennoissa, mutta välipäivinä sekä vuonna 2020 ajanvaraus toimii normaalisti. Uusi vuosi, uudet ku...teet ;)

Kuvassa ranskalaisesta, 100% villasta valmistettu "pikku-punainen"

 

Itsenäisyyspäivä 6.12.2019

Upeat linnan juhlat on juhlittu ja Selavi jälleen mukana. Tällä kertaa tummansinisellä sekä kuvassa näkyvällä turkoosilla puvulla.

On tavattoman hienoa, että Selaviin ja Selavin arvomaailmaan luotetaan aikuisen naisen juhlavassa pukeutumisessa. Tässä yhden, tämän vuoden linnan juhliin valmistetun juhlapukumme kehitystarinaa kuvina. Puku haki inspiraationsa suomalaisesta luonnosta tukien kantajansa värimaailmaa ja asemaa yhteiskunnassa. Asiakkaamme teki puvusta ylvään. Puku on valmistettu niin, että sillä tulee olemaan myös jatkokäyttöä. Aikaa kestävää, suomalaista suunnittelua.

 

Sifonkia ja silkkiä

Kuvan silkkinen puku-upeus on valmistettu tilauksesta väitösjuhlaan. Puku on neliosainen. Jokaista osaa voi käyttää yhdessä tai erikseen. Kokonaisuus sopii sekä talveen että kesään. Suomalaista, aikaa kestävää suunnittelua ja valmistusta Selavista!

Lisää ajankohtaisia pukukuvia Muotihuone Selavin facebook -sivuilla. 

 

Suureen ja pienempään juhlaan Selavin puku

Selavin näyttävistä kankaista voimme suunnitella sinulle persoonaasi ja juhlaasi sopivan, upean ja ajattoman puvun. Voit keskittyä juhlimiseen tietäen, että näytät tyylikkäältä ja että puvussasi on hyvä olla ❤️
Ajanvaraukset: selavi@selavi.fi
WhatsApp +358445102862
Huom.: Aikoja rajoitetusti, joten varauksen suhteen kannattaa olla vauhdikas.

 

Villakangastakit

Selaviin on saapunut ihania villakangastakkinäytteitä Italiasta. Te, jotka olette kyselleet takkikankaita, varatkaa aika kangaskatselmukseen piakkoin. Kangastilaus lähtee 27.10.19.

Gsm./WhatsApp +358 (0)44 510 2862
selavi@selavi.fi

 

Syksyn paitavärikartta

Pukeutumispaidan uusi värikartta, olkaa hyvä.
Paitatilaus lähtee 07.10.19.
 

Selavin syksy 2019

Syksyiset terveiset Selavista!

Selavissa valmistuu juuri nyt pukuja syyshäihin, synttärijuhliin sekä toimisto- ja matkavaatteiksi. Kuvassa tyylikäs ja istuva tummansininen 100% virgin wool housupuku asiakkaalle, jolle musta on liian kova väri tummaan pukuun.

Toisessa kuvassa ovat uusimmat, upeat villakankaamme. Villojen sävyt
voivat näyttää eri selaimissa hiukan eriltä kuin luonnossa. Kuvissa mukana
myös okran värinen silkkipuuvilla.

Pukeutumispaidat jatkavat mallistossamme edelleen.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin! Ajanvarauksella.

 

Lomilta palattu!

Selaviin on saapunut uusia syyskankaita Italiasta!
Saimme erän upeita villamateriaaleja, joita ei muualta Suomesta saa; nimisuunnittelijoiden mallipaloja! Esimerkiksi aivan mahtava punainen villakangas kotelopukuihin sekä housu -tai jakkupukuihin.
Klassikot jatkavat edelleen suosikkituotteina vuodesta toiseen. Samoin pukeutumispaidat.
Juhlaan löytyy vaikka mitä loistavaa materiaalia!
Mikä olisikaan sinun pukusi?
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!
Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

 

Lomalla töissä

Täällä sitä etsitään daameille Italian ihanuuksia. 
Kiitos vinkeistä millaisia materiaaleja teillä on mielessä.
Elokuussa saamme kangaspaketit Selaviin, joten malttakaapa odotella. 
Ihanaa kesän jatkoa!
Ajanvaraus myös loma-aikana +358445102862
selavi@selavi.fi

 

 

Hyvää juhannusta 2019!

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

 

Kesä 2019

Tällä hetkellä Selavissa valmistuu upeita, aikuisen naisen pukuja erilaisiin kevään -ja kesän juhliin. Kuvassa upea uniikki silkkipuku morsiamen äidille. Myös arkisempaa asua syntyy esimerkiksi lomamatkoille ja kesäisiksi työvaatteiksi. Mikäli ilmenee pukutarvetta heinä-ja elokuulle, niin kannattaa olla meihin heti yhteydessä. Toimitusajat kesäkuun loppu ja elokuun alku.

Selavi lomailee koko heinäkuun, mutta vastaamme kyllä kyselyihin myös heinäkuussa. 

Muistakaa myös, että fixaamme edelleen "vanhoja", "kaapissa kutistuneita" Selavin pukuja uuteen uskoon.

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

 

Hyvää äitienpäivää!

Tällä hetkellä Selavissa valmistuu upeita, aikuisen naisen pukuja erilaisiin kevään -ja kesän juhliin.
Lämpimästi tervetuloa katsomaan materiaaleja ja malleja kesäksi sekä syksyksi. Mikä olisikaan sinun pukusi?

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hauskaa vappua!

Ihanaa kevään juhlaa!
Selavissa valmistuu juuri nyt upeita pukuja kevään ja kesän juhliin sekä kivoja, naisellisia kesämekkoja vaikkapa lomamatkailuun. 
Lämpimästi tervetuloa! 
Ajanvarauksella.

 

Hyvää pääsiäistä!

Selavi toivottelee aurinkoista pääsiäistä upealla kesämekkokuvalla. Puku on tehty tilauksesta.
Meiltä löytyy aivan ihania kesäkankaita myös sinun mittatilauspukuusi. Arkeen tai juhlaan! 
Lämpimästi tervetuloa Selaviin! 
Ajanvarauksella.

 

Ihanaa naistenpäivää!

Selavi otti eilen illalla varaslähdön naistenpäivän viettoon: 
Kiitos teille kaikille upeille daameille, jotka osallistuitte Selavin meikki-iltaan!
Jos ja kun järjestämme taas meikki-iltoja, niin ilmoita kiinnostuksesi osallistumisesta selavi@selavi.fi tai 0445102862/ Sari

 

Kevät tulee Selaviin!

Selaviin on saapunut ihania rosan- ja limenvärisiä, 
100% villaa olevia matkatakkeja rajoitettu erä. 
Tiedustelut 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hyvää ystävänpäivää!

toivottaa Selavi!

Pukeutumispaidat saapuvat helmi-maaliskuun vaihteessa. Upeita kevätvärejä tulossa! Tilauksen tehneille ilmoitamme heti, kun paidat ovat saapuneet.

Nyt kannattaa varata aika, mikäli tarvitset kevääseen tai kesään Selavin laadukkaita mekkoja, jakkuja, housuja tai hameita.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Uusi värikartta paidoille

Kuvassa kevät /kesä 2019 uusi pukeutumispaitavärikartta. Paitatilaukset 07.02.19 mennessä. Mikäli et muista kokoa tai mallia, niin varaa aika sovitukseen.

Nyt kannattaa varata aika myös, mikäli kevät-/ kesäjuhlia tiedossa. Autamme pukuasioissa mielellämme. Tai mikäli haluat ihanan kesämekon, töihin jotakin kivaa työvaatetta, pellavapukua. Vaikka mitä ihanaa ja naisellista! Tervetuloa Selaviin!

 

Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Vuosi 2019 on hyvä aloittaa vaikkapa ihanalla kangaskatselmuksella. 
Selaviin on saapunut upeita kevät -ja kesäkankaita arkeen ja juhlaan. Kuvassa kaunis, juhlava vedenvihreä kukkasomistemateriaali yhdistettynä saman sävyiseen yksiväriseen kankaaseen.
Varaa aika ja tule katsomaan!
Lämpimästi tervetuloa!

 

2018


Hyvää joulua!

Selavi on joulunvietossa 23.-26.12. 
Rauhallista joulua!
 
Ajanvaraus toimii ennen ja jälkeen joulunvieton normaalisti ( Gsm/WhatsApp 0445102862 tai selavi@selavi.fi )

 

Upeaan juhlaan!

Selavissa valmistuu juuri nyt kauniita ja naisellisia juhlapukuja upeista ranskalais -italialais - ja dubailaismateriaaleista loppuvuoden juhliin. Kuvan puvun materiaalit olemme hankkineet Pariisista. Juhlapuku on juuri luovutettu ja matkustaa "myös maailman ympäri". Mikä olisikaan sinun juhlapukusi...?
Ota yhteyttä gsm./WhatsApp 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hauskan hirveää Halloween juhlaa!

Mahtavan upeita mustia juhlakankaita löytyy, mistäpä muualtakaan kuin Selavista! 
Meillä luodaan sinulle loistava puku mihin tahansa upeaan juhlaan mustasta silkistä, pitsistä, sametista, tyllistä... Kauhean lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Uusia materiaaleja saapunut!

Olemme saaneet upeita juhlakankaita Dubaista sekä esim. kuvassa olevaa smaragdinvihreää 100% villaa Italiasta. Samassa kuvassa on vihreänsävyinen silkki sekä yhteensopivat korvikset Modo Miolta.
Nyt kannataa varata aika ja tulla katsomaan kangasupeuksia! 
Ks. myös Muotihuone Selavi/ facebook
Tervetuloa!

 

I Love Me -messut 19.-21.10.18

Tänä vuonna Muotihuone Selavi ei ole mukana I love me -messuilla. Mikäli kaipailet Matkatakkejamme, niin Tehtaankadun "salongistamme"  löytyy muutama. Tarvittaessa ota yhteyttä selavi@selavi.fi tai Gsm/ WhatsApp +358445102862 (ajanvaraus)
 

Raakasilkkipuku Ritva

Tyytyväinen asiakas juhlii tänään lapsensa häitä Selavin Seigle-malliston upeassa mittatilauspuvussa. Puvun tulee tukea kantajansa persoonaa ja istua niin hyvin, että itse tilaisuudessa voi keskittyä siihen olennaiseen. 
Kaunis puku on myös kohteliaisuus juhlan järjestäjiä kohtaan! Onnea! 
 

Modo Mio korut Selavissa!

Selavi on saanut jälleenmyyntiin aivan upeat, Selavin Seigle-mallistoon sopivat Modo Mio korut! 
Käykääpä tutustumassa http://www.modomio.fi

 

Pukeutumispaitatilaus

Saimme näyttökuvan pukeutumispaitojen värikartasta. Kuva ei ole hyvä ja toivommekin saavamme pian uuden, paremman värikarttakuvan tämän kuvan tilalle. Alustavasti voitte katsoa, löytyykö kartasta omaa väriä. Paitatilaus lähtee syyskuun 18 lopussa.

 

Selavi juhlii avajaisiaan Tehtaankadulla

Uusi, vanha Selavi juhlii avajaisiaan. Osa teistä kantiksista on jo käynytkin. Oli todella mukavaa nähdä! Lämpimät kiitokset teille!
Ja te, jotka ette vielä ole nähneet uusia, luovia tilojamme, niin tervetuloa Selaviin joko yksin tai kaverin kanssa. Viesti tai soitto nroon 0445102862/ Sari, niin varaamme sopivan ajankohdan vierailulle.

Työt jatkuvat Tehtaankadulla nyt normaalisti ja mielellään ajanvarauksella
- kuten Uudenmaankadullakin oli. Toki aina voi tulla ovisummeria soittelemaan. Selavissa ollaan paikalla, mikäli ei ole matkoja tai jotakin muuta mainittavaa.

Nyt vaan miettimään uutta jakkupukua, juhlavaatetta tai vanhan puvun tuunausta. Kankaita löytyy moneen lähtöön ja mikäli ei löydy - etsitään. Toki omankin kankaan voi tuoda.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Selavin asialliset tummat puvut

Juuri nyt Selavissa valmistuu asiallisia, tummia jakku -ja kotelopukuja sekä housupukuja upeasta klassikkovillastamme. Italialainen 100% virgin wool. 
Kuvassa perusjakkumme valkoisella pukeutumispaidalla. 
Puvut petit size- ja normaalimitoituksella.

Joka naisella kuuluisi olla vaatekaapissaan hyvästä materiaalista valmistettu tumma puku. Joko jakku - tai housupuku sekä pikkumusta. Selavi on valmistanut näitä tuotteita jo vuosia. 
Asiakkaamme ovat myös tuoneet "vanhoja" pukujaan muodistettaviksi tai pukuihin on uusittu vuorit. Klassista ajattomuutta. Ja myös hyvin ekologista vaateajattelua.  

 

Selavi toimii nyt Tehtaankadulla

Uudessa Wanhassa Selavissa tehdään jo reippaasti asiakastöitä, vaikka muutto on vielä hiukan kesken. Toimimme ainoastaan ajanvarauksella. Toki ainahan voi tulla myös ovisummeria soittamaan. 

Nyt vaan miettimään millaista syyspukua tarvitsee. Materiaaleja on paljonkin, mutta toki voit tuoda myös oman kankaan. Syyshäitä, synttäreitä, iltajuhlaa ja toimistovaatetta tai takkeja. Mietitään, mikä olisikaan sinun pukusi. Kaikkea naisellista ja ihanaa Selavista!

Pukeutumispaitojen värikartta tulee syksymmällä. Ilmoittelemme kun kartta saapuu.

Nettisivuja tulemme lähiaikoina uudistamaan.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

Ps. Ratikka 3 ja bussi 24 tuovat Tehtaankadulle. Ratikka 10 tulee lähistölle. Esimerkiksi Korkeavuorenkatua pitkin voi kävellä Tehtaankadulle. Autopaikat toivottavasti löytyvät omalla autolla tuleville. 

 

Selavi on MUUTTANUT!

Uudenmaankatu 13 liike suljettu 19 vuoden jälkeen 30.06.2018.

UUSI OSOITE 01.07.2018 alkaen:
Muotihuone Selavi
Tehtaankatu 5 C 46
00140 Helsinki

AJANVARAUS Tehtaankadulle numerosta +358 (0)44 5102862 gsm /WhatsApp tai sähköpostilla selavi@selavi.fi

Ajanvaraus toimii myös loma-aikana.

Huomio! 
Selavi remppalomalla 01.07. - 05.08.18

 

Selavi MUUTTAA!!

Ihanat asiakkaamme!

Tärkeitä uutisia!

19 mahtavaa vuotta olimme Uudenmaankadulla. Nyt on aika muuttaa maisemaa.


Tiistaina 19.06.2018 Selavissa käynnistyy lyhyt, mutta ytimekäs MUUTTOMYYNTI!
Kaikki korut 10 euroa (ei vuosikorut), juhlalaukkuja 20 euroa, hajakokoja mekoissa, muutama Matkatakki... Kaikki nämä edulliseen muuttomyyntihintaan! Muuttomyynti kestää torstaihin 28.06.2018 saakka. Sen jälkeen Uudenmaankadun Selavi has left the building!

Mutta eipä hätää; Selavin "uusi sellaista-on-elämä" jatkuu uudessa osoitteessa 06.08.2018 joka on Tehtaankatu 5 C 46, Helsinki 00140. Uusissa suuremmissa tiloissa on inspiroiva työhuone ja mukavan ihana asiakastila. Ai niin, ja ulkona on vielä bonuksena upea "melkein oma" puisto!

 
Elokuusta lähtien toimimme pelkästään ajanvarauksella. Eli soita 0445102862, laita WhatsAppia tai sähköpostia selavi@selavi.fi 


Nyt sitten vain miettimään, mikä onkaan se Selavin Seigle -malliston uusi pukusi arkeen tai juhlaan! Seigle -malliston pukuja tuunataan edelleen sieltä parinkymmenen vuoden takaa uuteen uskoon.  
Olemme avanneet uusia tuulia myös kangasvalikoimaamme. Mitähän ihanaa pukumateriaalia lähtisimme sinulle etsimään? Otamme ajanvarauksia vastaan sekä muuttomyynnin että "remppalomamme" aikana. Nyt on jo pukutilauksia tehty elokuun lopun ja syksyn juhliin sekä työvaatteiksi.

Lämpimästi tervetuloa vielä Wanhaan, ja lomien sekä muuton jälkeen Uuteen tuttuun Selaviin! 
Toivottelemme myös ihanaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa!

Uudenmaankadun Selavi avoinna torstaina 21.6. normaalisti.


 

Hauskaa vappua!

Selavi toivottelee Hauskaa vappua ja ihanaa kevättä!
Valmistamme juuri upeita pukuja kevät- ja kesäjuhliin. 
Ihania värejä, limeä, turkoosia, vedenvihreää... kaikkea ihanaa ja naisellista!
Mikä olisikaan sinun pukusi...?

 

Hyvää naistenpäivää 08.03.18!

Toivotamme kaikille upeille naisille hyvää naistenpäivää kuvassa olevan
pukukokonaisuuden kera!

Tämä kaunis kukkatakki on huovutettua sifonkia ja sen sisältä löytyy laadukas
satiinivuori. Jakkuja on vain kaksi; valko- ja mustapohjainen. Molemmat takit ovat
kokoa S/M (+varat). Todella uniikit, Suomessa valmistetut takit. Hinta tiedustelut:
0445102862.

Takin alla ihana kestosuosikkimme, eli tietenkin pukeutumispaita. Odotamme uutta
paitaerää saapuvaksi viikolla 12. Ilmoitamme teille paitatilauksen jo tehneille
heti, kun tilauksenne on saapunut!

Vaalea hame on puolestaan pesuvillaa. Pesuvillasta löytyy paljon kauniita värejä.
Materiaali on hyvin helppohoitoinen jo sen pestävyyden vuoksi.

Selavissa on myös juhlakangastarjonta mallillaan. Silkkejä, pitsejä, brokadeja,
sifonkia... Tervetuloa valitsemaan mallit ja materiaalit upeista eurooppalaisista
juhlakankaista! Valmistamme kauniin puvun juuri sinulle!

Ja vielä ilouutisia teille, jotka olette odottaneet mustaa 100% virgin wool
klassikkokangas-lähetystä, nimittäin kangas on nyt saapunut. Nyt vaan
tilaamaan upeaa, mustaa klassikkopukua, joka on käyttökelpoinen läpi kesät ja
talvet.

Nähdään taas Uudenmaankadulla,
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Kevät 2018

Tervehdys Selavista!

Selavissa odotellaan jo kevättä ja kesää. Ihania keväisiä värejä löytyy
myös uudesta pukeutumispaitojen värikartasta. Tervetuloa katsomaan karttaa
Selaviin ja täydentämään paitavarastoa. Kartta ohessa myös kuvana.
Paitatilaus lähtee 20.2.18.

Kangastilanne päivittyy koko ajan. Nyt kannattaa myös kertoa omia kangas
-ja väritoiveita mikäli jokin pukuidea, juhla, matka tai vaikkapa omat
synttäribileet ovat mielessä.

Ja huomio! Hiihtolomaviikolla (vko 8) Selavi on poikkeuksellisesti
"hiihtämässä" 22.02.-26.02. välisenä aikana.
Myös perjantaina 02.03. liike poikkeuksellisesti suljettu.

Mukavaa alkavaa kevättalvea ja näkemisiin!

 

ALE 16.01. - 27.01.18!

Poistamme näytösvaatteita, hajakokoja, viime kesän pukumalleja edullisesti 16.01.-27.01.18 välisenä aikana! Kaikkea naisellista ja ihanaa! Lämpimästi tervetuloa!
Ps. tilaustuotteita valmistamme jatkuvasti. Nyt teemme esimerkiksi peruspukuja ja juhlavia asuja keväthäihin.


Kuvassa upea vaahtomuovitikattu toppajakkupuku irrotettavilla tekoturkissomisteilla. Samaan sarjaan löytyy myös mahtava punavuorinen pitkä takki talvikäyttöön. 
Tiedustelut 0445102862/ Sari 

 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Toivotamme hyvää itsenäisyyspäivää Selavista!

Ja toivotamme myös upeaa juhlaa teille, jotka juhlitte 100-vuotiasta
Suomeamme Presidentinlinnassa ja muissa loistavissa itsenäisyysjuhlissa
tänään! On ollut ilo ja kunnia valmistaa teille pukuja sekä edellä
mainittuihin juhliin että moneen muuhun tarkoitukseen. Kiitos
luottamuksesta suomalaiseen työhön. Tästä on hyvä jatkaa.

Huom.! Lauantaina 16.12. Selavi poikkeuksellisesti suljettu.

Olemme joululomalla 22.12.2017-01.01.2018.
Toivotamme siis jo tässä viestissä ihanaa joulunaikaa ja upeaa uutta
vuotta 2018!

Iloisiin näkemisiin!

Ps. Kuvassa oleva aikuisen naisen Seigle -iltapukumme on valmistettu upeasta ranskalaisesta, joustavasta sekoitemateriaalista. 

 

100-vuotias Suomi juhlii

Selavissa valmistuu juuri nyt upeita, suomalaisia, Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja, asiallisia uniikkipukuja presidentti Niinistön ja rouva Haukion isännöimiin Suomen 100 -vuotisjuhliin presidentinlinnassa. Selavista on upeaa olla mukana valtakuntamme suuressa juhlassa tälläkin tavoin. Onnea Suomi!

 

I love me messut 2017 ohi

Kiitos kaikille teille, jotka vierailitte osastollamme. Oli ilo nähdä!
Nyt taas jatkamme upeiden tilausvaatteiden valmistusta - arkeen ja juhlaan.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

I love me messut 2017

Tervetuloa I love me -messuille Pasilaan 20.-22.10. osastollemme 3c31.
Suositut, ihanat ja naiselliset Matkatakkimme messutarjouksena osastollamme. Myös Muotihuone Selavin oma, tyylikäs ja ajaton Seigle -mallisto nähtävillä. Osastoltamme löytyy myös mielenkiintoinen löytörekki. Sekä Matkatakkimme että Seigle -mallistomme ovat satavuotiaassa  Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja! Lämpimästi tervetuloa! 
http://iloveme.messukeskus.com/

 

Syksyinen tervehdys Selavista

Lämpimästi tervetuloa katsomaan Selavin kangas- ja mallikirjoja sekä miettimään mitä sieltä vaatekaapista puuttuu. Vai onko juhlia tulossa? Teemme tällä
hetkellä peruspukuja 100% villasta, pesuvillapukuja sekä juhlavaatetusta.

Kuvassa suosittu matkatakkimme upean silkkisekoitejakun ja villahameen kanssa. Olisiko tuo jakkumalli juuri sinun uusi syksyjakkusi? Asukokonaisuus saatavissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Pukeutumispaitatilaus lähtee viikolla 38,  joten mikäli olet kiinnostunut paidoista - ilmoittele.

Tässä myös kaksi muistettavaa lokakuun tapahtumaa, joissa Selavi on mukana. Lisätietoja myöhemmin.

http://www.rydmanshow.fi/

http://iloveme.messukeskus.com/

Tervetuloa! 

Lomilta palattu!

Toivottavasti teillä kaikilla oli hyvät ja "helteiset" lomat!

Elokuun/ syksyn iltoihin kuuluvat rapujuhlat. Mikäli "rapumekko" on vielä hakusessa, niin tervetuloa Selaviin. Löytörekistä saattaa löytyä jotakin kivaa tai sitten teemme sen "rapupuvun".

Nyt Selavissa valmistuu juhlapukuja mm. syksyn/talven häihin ja muihin juhliin. Myös työvaatetukseen jakkupukua, mekkoa ja muutakin kivaa on työnalla.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin! 

 

Ihanaa kesää 2017!

Selavi viettää koko kesän raksatelineiden varjossa.
Siispä tervetuloa pelastamaan Selavin Seigle -pukuja julkisivuremontin alta! Upeita tuotteita huippuedulliseen hintaan! Kauniita silkkisiä mallipukuja, upeita pitsisiä näytösvaatteita, juhlapukuja, hameita, housuja, chanel -tyyppisiä jakkuja, koruja, juhlavia pikkulaukkuja... kaikkea naisellista ja ihanaa! Tuotteita rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea! Poistomyynti alkaa 15.06. ja päättyy 07.07.17. Muistittehan että kesälauantait liike on suljettu (paitsi sopimuksen mukaan).

Selavi viettää juhannusta 22. -26.06. Liike tuolloin suljettu. Keskiviikkona 21.06. liike avoinna poikkeuksellisesti klo 11 -17. Toivottelemme ihanaa keskikesän juhlaa!

Selavin kesäloma alkaa 08.07.17 ja takaisin tiskin takana olemme taas 01.08.17. Kesäloman aikana liike suljettu. Mutta - vaikka olemmekin lomalla, niin matkaamme Euroopan kangasmarkkinoille. Mikäli sinulla on jokin kangas, väri tai tilaisuus mielessä, kerro se meille. Pidämme silmät auki uusia materiaaleja hankkiessamme.
Ihanaa ja leppoisaa kesää kaikille ja iloisiin näkemisiin!

 

Hauskaa Vappua!

Selavin vappukuvassa on kaksi upeaa mallipukua, jotka ovat nyt myynnissä edullisesti. Vihreä silkkipuku koko 38-40 ja vaalea jakkupuku koko 36-38. Tiedustelut selavi(at)selavi.fi tai 0445102862. Kannattaa kysellä myös muita malli -ja näytöspukuja.
Aurinkoista kevättä!

 

Kaunis kotelopuku

Tämä Selavin Seigle -malliston puku -upeus lähti pääsiäisviikolla maailmalle. 
Mikähän olisi sinun Seigle -pukusi?
Lämpimästi tervetuloa Selaviin katsomaan kangaskirjoja ja miettimään pukusi mallia.

 

Hyvää pääsiäistä 2017!

Torstaina 13.04. liikkeemme on avoinna klo 11-14. Sitten
lähdemme pääsiäisen viettoon. Selavi avoinna jälleen normaalisti ti 18.04. alkaen.
Hyvää pääsiäistä!

 

Vuosikoru 2017

Selavi on saanut jälleen uuden vuosikorun.
Katso "Vuosikoru" -osio.
http://selavi.fi/selavin-vuosikoru

 

Selavin kevät/ kesä 2017

Terveisiä Pariisista! 
Saimme erän edullisia, upean värisiä juhlalaukkuja. Mukana tuli myös pukeutumispaitoja sekä paitojen uusi kevät-/ kesävärikartta. Tilasimme myös ihania pukukankaita juhliin. Myös Italiasta odotamme uusia kangasnäytteitä. Liikkeeseen on tullut jo kesäjuhlakankaita - klassikkomateriaaliemme lisäksi. Millainenkohan olisi sinun Seigle -pukusi..? 
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!
Huom. asiakkaat, joille etsittiin "omia juttuja". Selavi ottaa teihin yhteyttä.

 

Selavin Seigle -malliston uutisia

Selavissa mietimme jo kevät -ja kesähäitä,
yo-juhlia, rippijuhlia tai uutta keväistä pukua.
Ja myös sitä mustaa housua ;)  
Äidit, isoäidit, tädit... tyttäret myös. Ilmoitelkaa meille, kuinka voimme olla avuksi.
Inspiroivassa kuvassa vaalean punertava malli
"Peppi" ja vihertävä malli "Taru".
Tänä vuonna 2017 Muotihuone Selavin Seigle -mallisto täyttää 20 vuotta!
Eikä ihan suotta! Palveluksessanne ollaan edelleen.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

2016


Hyvää joulua ja Onnellista vuotta 2017!

Olemme joulun vietossa 22.12.-26.12.16.
Välipäivät olemme normaalisti avoinna (ti 12-17.30, ke 12-19, to ja pe 12-17.30). Uudenvuodenaattona liike on suljettu.
Lauantaina 07.01.17 Selavi poikkeuksellisesti suljettu.

 

Ihanaa joulunalusaikaa!

Pikkujoulutervehdyksenä tyttäreni valmistama suodatinpussikranssi.
Selavissa on työn alla jo ensi kevään hääjuhlapukuja ihanille anopeille, isoäideille ja tädeille, mustia housuja kantiksille ja kaikkea muuta kivaa ja ajatonta.

Kartoitamme tällä hetkellä myös kangastilannetta. Mikäli sinulla on pukutarvetta, niin ilmoittele.
Ja katsoppa myös vaatekaappiisi - pitäisikö Selavin pukuja päivittää?

Ja lopuksi:
Lämpimästi tervetuloa Selavin joulukahveille!
Olemme normaalisti avoinna 21.12. asti ja sitten pidämme pienen joululoman.
Liike avoinna taas 27.12.

 

I love me -messut ohi...

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille. Ensi vuonna uudestaan! Liikkessämme on muutama hajakoko messujen Matkatakkeja. Tervetuloa sovittelemaan.

Juhlakausi alkaa käynnistymään. Juhlakankaita katsellaan jo sillä silmällä. Toki peruspukuja toimitamme koko ajan ja muita pukuihanuuksia.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Selavi mukana I love me -messuilla

Helsingissä Messukeskuksessa 21.-23.10.2016 Design District osastolla 6K 139.
Messutarjouksessa jälleen suositut Matkatakkimme edulliseen messuhintaan!
Myös pukeutumispaidat mukana osastollamme. Mikäli paitasi kokoa tai väriä ei valikoimastamme löydy, tilaamme sen.
Upea, laadukas ja ajaton Seigle -tilausmallisto myös mukana osastollamme!
Ja sokerina pohjalla: Löytörekki, josta voit löytää itsellesi sen ihanan Seigle -uniikkipuvun näytös- tai mallikappaleista vaikka ensi kesän juhliin. Mainittakoon upea pitsipuku koko 36/38 tai musta, laadukas perushousupuku koko 44 huippuedullisesti!
Lämpimästi tervetuloa osastollemme 6K 139
Messut avoinna pe klo 10-19, la-su klo 10-18.

 

Selavi Bisnespäivillä

Muotihuone Selavi mukana Sirpa Rydman show`ssa Bisnespäivillä 21.-22.09.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. http://bisnespaivat.messukeskushelsinki.fi/
Kuvassa  Selavin Seigle -malliston "statement" -housupuku, joka on valmistettu italialaisesta 100% villasta a`la Seigle stile. Tervetuloa katsomaan muotinäytöksiä Messukeskukseen ke 21.09. klo 11 ja 13.15 sekä to 22.09. klo 11 ja 13.15. Ja tervetuloa Selaviin keskustelemaan mm. omasta "statement" -puvusta (statement =asenne)!

 

Pariisista...

...saapunut kivoja takkeja, neuleita, koruja sekä pukeutumispaitoja.
Ihania, upeita villakankaita Italiasta!
Tervetuloa Selaviin!

 

Uusi värikartta...

...pukeutumispaitoihin saapunut. Tervetuloa katsomaan karttaa liikkeeseen
ja sovittelemaan paitakokoa. Paitatilaukset lähtevät 31.08.16.
Pukeutumispaitatilauksen voi myös toimittaa osoitteeseen
selavi@selavi.fi 31.08. mennessä.

 

Selavia rempattu!

Laitoimme liikettä hiukan uusiksi. Tervetuloa ihastelemaan Selavin raikastunutta ilmettä. Samalla voit katsella kangaskirjoja ja miettiä mitä vaatekaapistasi puuttuu. Juuri nyt asiakkaamme ovat kiinnostuneita laadukkaasta peruspukeutumisesta. Tilauksia on tehty mm. 100% virgin wool jakku- ja housupuvuista sekä kotelomekoista. Myös syksyn juhlaa on jo työnalla sekä väitös- ja promootiopukuja. Odotamme myös pukeutumispaitojen uutta karttaa saapuvaksi.
Iloisiin näkemisiin uudistuneessa Selavissa!

 

Selavi lomailee

Selavi kesälomalla 16.07. -  01.08.16.
Liike on suljettuna kesälomamme ajan.
Teemme lomalla pientä pintaremonttia.
Tervetuloa loman jälkeen katsomaan sekä
liikettä että syksyn uusia kankaita!
Hyvää ja rentouttavaa kesää!

 

Uutisarkisto