Uutiset

2020


Syksyiset toivotukset Selavista

Saimme uuden, rajoitetun värierän pesuvillasta. Kuvassa osa väreistä.
Pesuvilla on ollut Selavin Seigle-mallistossa jo vuodesta 1997. Yhtä kauan kuin toinen suosikkimme; 100% virgin wool. Selavin klassikkopukujen kuningatarmateriaalit.
Tervetuloa pukusuunnitteluun - maskit ja desinfiointiaineet käytössä.
Ajanvaraus selavi@selavi.fi
Gsm +358445102862

 

Hyvää juhannusta 2020!

Selavi toivottelee hyvää ja aurinkoista juhannusta!

Tänä kesänä olemme tehneet päätöksen, että Selavi on avoinna koko kesän ajanvarauksien mukaan. Sovitukset ja uudet työt ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Kiitos tästä kuuluu teille ihanat asiakkaamme!
Nautitaan kesästä ja upeista puvuistamme!

Selavin ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin kesäkuun 2020 uutinen

Kiitos ihanat asiakkaamme ❤️
 Pikku hiljaa olemme uskaltaneet ulos koloistamme ja Selavin sovitukset ovat lähteneet käyntiin.
Selavissa desinfioidaan paikkoja edelleen ja maski on käytössä ainakin henkilökunnalla. Teitä ajatellen. Kuvassa pukuluomuksen turvallinen luovutus Selavin ikkunasta ;) 
Vaikkakin monet juhlallisuudet peruuntuivat, siirtyivät tai pienenivät, niin katse eteenpäin! Kauniita ja käytännöllisiä pukuja tarvitaan edelleen! Pysytään terveinä!
Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Selavin ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin asiakkaat varaavat jo sovitusaikojaan

Hei kaikki! Toivottavasti olette olleet terveitä.

Suomen hallitus on nyt hiukan avaamassa rajoitteita. Selavikin alkaa varovasti avaamaan taas toimintaansa. Tänään on jo asiakkaiden kanssa sovittu uusista sovitusajoista alkaen 18.5. Turvaamme asiakkaamme mahdollisimman hyvällä hygieniatasolla sekä käyttämällä maskia. Pukuluomukset pukupusseissaan odottavat sovittajiaan.
Eiköhän luovuta pikku hiljaa verkkari-lookista ja siirrytä eteenpäin hiukan paremmassa asukokonaisuudessa ;)
Ajanvaraus 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Selavin pääsiäistervehdys!

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Juhlikaamme pienimuotoisesti 
Ps. Tarvitsetko pukeutumispaitoja? Selavissa muutamia jäljellä ja postitus toimii!
Pss. Myös mallitilkkujen lähetys sekä sähköinen pukusuunnittelu jatkuu edelleen.

 

Selavin tilanne 28.03.2020


Hyvät asiakkaamme,


Meitä kaikkia koetellaan nyt ennennäkemättömällä tavalla. Kuulemme päivittäin uutisia vaikeista ja hyvin vaikeista asioista. Tänään olemme Muotihuone Selavissa päättäneet muuttaa toimintatapaamme siten, että fyysistä kanssakäymistä Tehtaankadun toimipisteessämme asiakkaan kanssa ei toistaiseksi ole. Tämä tarkoittaa sitä, että pukusovitukset ovat keskeytetty ja sovitukset siirretty myöhempiin ajankohtiin. Olemme sydämellisesti erittäin otettuja siitä, että asiakkaamme ovat siirtäneet, eivät peruneet tilauksiaan. Uusien töiden vastaanotto lähikontaktissa on lopetettu, mutta toimintamme ei ole loppunut. Meillä työt jatkuvat edelleen ja olemme iloisia, että niitä vielä on.


Toimimme nyt näin

Kanta-asiakkaat: Teillä on jo kaavat Selavissa, joten pystymme toimimaan siten, että lähetämme teille tilkut ensin kuvina ja tarvittaessa myös kirjeenä. Kerrotte vain, mihin tarkoitukseen puku tulisi ja me suunnittelemme mallit ja mietimme niitä yhdessä sähköpostin tai WhatsAppin äärellä. Ehkäpä ensi talveksi peruspuku mustasta villasta tai kiva mielenpiristyskesämekko tai juhlapuku kahden vuoden päässä oleviin siskontytön häihin! Sovitus voidaan tehdä sitten, kun elämä voittaa. Toki muutamille asiakkaillemme voimme tehdä puvun valmiiksi ja lähettää postitse tai toimittaa kuriiripalvelulla Uudenmaan alueella. Mahdolliset fiksaukset teemme myöhemmin.


Uudet asiakkaat: Liki sama kuin yllä, mutta ainakin mitat ja jonkinlaiset kokovartalokuvat tulisi saada. Muotoilemme ”sinut” nukelle, valmistamme kaavat sekä puvun sovitukseen. Näin olemme pitkänmatkalaisille tehneet jo aikaisemminkin. Sovitamme puvun, kun aika on. On myös mahdollista valmistaa puku valmiiksi sekä toimittaa asiakkaalle ja tehdä fiksaukset myöhemmin. Toisaalta Selavi on aina seissyt tuotteidensa takana ja haluamme päästää käsistämme vain asiakkaan ja Selavin fyysisesti hyväksymän tuotteen.


Eräs malliesimerkki Selavin työtavasta

Tässä oheisessa tapauksessa asiakkaallemme valmistettiin sovitukseen tummanruskeat pellavahousut. Hän kävi sovituksessa ja housut tehtiin valmiiksi. Asiakas ei päässytkään enää Selaviin, joten siirryimme virtuaalimaailmaan. Asiakas mietti, että jokin yläosa housuihin olisi kiva. Ehdotimme tunikaa ja valitsimme housuihin sopivan kankaan, jonka printissä toistui housun väri. Lähetimme asiakkaalle oheiset kuvat ja asiakas valitsi mieluisimman kankaan. WhatsAppilla viimeistelimme malli- ja materiaalisuunnittelun ja tunika on nyt työnalla. Sovitamme, kun aika on. Jos tilanne venyy, niin silloin lähetämme tuotteet asiakkaalle ja fiksaamme tunikan mahdolliset muutokset myöhemmin.

Voisiko näistä kuvissa olevista ideoista joku olla myös sinun tunikasi?


Hyvät kanta-asiakkaamme ja myös sellaisiksi joskus ehkä tulevat.

Emme tiedä tulevasta nyt, mutta toivon että tämä kirje antoi hiukan valoa elämään. Meidän kaikkien elämään. Oikeastaan tässä saamme ajatukset muualle, kun luodaan jotakin uutta ja kaunista. Suomalainen Selavi on aina ollut ja on teitä varten ihanat asiakkaamme! Yritetään katsoa elämää eteenpäin vaikka kuinka tuulisi! Joku on joskus sanonut: ”Ilo on surua suurempi”. Pysykää turvassa!


Lämpimin terveisin,

Selavin Sari


 

Tiedote koronavirukseen liittyen

Selavin ajanvaraus toimii normaalisti. Ajanvarauksesta johtuen, tapaamme asiakkaat yksitellen kuten tähänkin asti. Toki tehostamme hygieniatasoa ja seuraamme viranomaistiedotteita.

Tarvittaessa postitamme mallitilkkuja esimerkiksi kesähäiden pukuihin sekä keskustelemme puvuista joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Katse kauniiseen kesään ja kyllä me tästäkin selvitään ❤️

selavi@selavi.fi
+358445102862


 

Selavin kevät 2020

Tervehdys Selavista!

Talvi on tainnut mennä ohi ja kevät tulee vauhdilla. Kevään mukana tulee myös juhlia. Mitähän ihanaa tekisimme? Oheisessa kuvassa yksi uusimmista meille
tulleista kankaista. Lisää materiaaleja "Salongissamme". Tervetuloa suunnittelemaan! Ajanvarauksella.

Pukeutumispaitojen kevätvärikartta on tilattu Pariisista ja odotamme sitä innolla.
Saamme sitten tilattua lisää suosittuja paitoja.

Peruspukumme jatkavat klassikkoina edelleen. Uudistamme myös vanhoja Seigle-pukujamme uuteen uskoon, joten kurkatkaapa sinne vaatekaappiinne.
Kannattaa mennä myös tykkäämään Selavin fb-sivuista. Siellä uusimpia uutisia ja malleja.

Mukavaa alkanutta kevättä ja talvilomaa ja kaikkea muuta mukavaa!

 

2019


Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta 2020!

Muotihuone Selavi toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2020! Lämmin kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta.
Jouluna ja uudenvuodenpäivänä olemme muissa riennoissa, mutta välipäivinä sekä vuonna 2020 ajanvaraus toimii normaalisti. Uusi vuosi, uudet ku...teet ;)

Kuvassa ranskalaisesta, 100% villasta valmistettu "pikku-punainen"

 

Itsenäisyyspäivä 6.12.2019

Upeat linnan juhlat on juhlittu ja Selavi jälleen mukana. Tällä kertaa tummansinisellä sekä kuvassa näkyvällä turkoosilla puvulla.

On tavattoman hienoa, että Selaviin ja Selavin arvomaailmaan luotetaan aikuisen naisen juhlavassa pukeutumisessa. Tässä yhden, tämän vuoden linnan juhliin valmistetun juhlapukumme kehitystarinaa kuvina. Puku haki inspiraationsa suomalaisesta luonnosta tukien kantajansa värimaailmaa ja asemaa yhteiskunnassa. Asiakkaamme teki puvusta ylvään. Puku on valmistettu niin, että sillä tulee olemaan myös jatkokäyttöä. Aikaa kestävää, suomalaista suunnittelua.

 

Sifonkia ja silkkiä

Kuvan silkkinen puku-upeus on valmistettu tilauksesta väitösjuhlaan. Puku on neliosainen. Jokaista osaa voi käyttää yhdessä tai erikseen. Kokonaisuus sopii sekä talveen että kesään. Suomalaista, aikaa kestävää suunnittelua ja valmistusta Selavista!

Lisää ajankohtaisia pukukuvia Muotihuone Selavin facebook -sivuilla. 

 

Suureen ja pienempään juhlaan Selavin puku

Selavin näyttävistä kankaista voimme suunnitella sinulle persoonaasi ja juhlaasi sopivan, upean ja ajattoman puvun. Voit keskittyä juhlimiseen tietäen, että näytät tyylikkäältä ja että puvussasi on hyvä olla ❤️
Ajanvaraukset: selavi@selavi.fi
WhatsApp +358445102862
Huom.: Aikoja rajoitetusti, joten varauksen suhteen kannattaa olla vauhdikas.

 

Villakangastakit

Selaviin on saapunut ihania villakangastakkinäytteitä Italiasta. Te, jotka olette kyselleet takkikankaita, varatkaa aika kangaskatselmukseen piakkoin. Kangastilaus lähtee 27.10.19.

Gsm./WhatsApp +358 (0)44 510 2862
selavi@selavi.fi

 

Syksyn paitavärikartta

Pukeutumispaidan uusi värikartta, olkaa hyvä.
Paitatilaus lähtee 07.10.19.
 

Selavin syksy 2019

Syksyiset terveiset Selavista!

Selavissa valmistuu juuri nyt pukuja syyshäihin, synttärijuhliin sekä toimisto- ja matkavaatteiksi. Kuvassa tyylikäs ja istuva tummansininen 100% virgin wool housupuku asiakkaalle, jolle musta on liian kova väri tummaan pukuun.

Toisessa kuvassa ovat uusimmat, upeat villakankaamme. Villojen sävyt
voivat näyttää eri selaimissa hiukan eriltä kuin luonnossa. Kuvissa mukana
myös okran värinen silkkipuuvilla.

Pukeutumispaidat jatkavat mallistossamme edelleen.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin! Ajanvarauksella.

 

Lomilta palattu!

Selaviin on saapunut uusia syyskankaita Italiasta!
Saimme erän upeita villamateriaaleja, joita ei muualta Suomesta saa; nimisuunnittelijoiden mallipaloja! Esimerkiksi aivan mahtava punainen villakangas kotelopukuihin sekä housu -tai jakkupukuihin.
Klassikot jatkavat edelleen suosikkituotteina vuodesta toiseen. Samoin pukeutumispaidat.
Juhlaan löytyy vaikka mitä loistavaa materiaalia!
Mikä olisikaan sinun pukusi?
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!
Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

 

Lomalla töissä

Täällä sitä etsitään daameille Italian ihanuuksia. 
Kiitos vinkeistä millaisia materiaaleja teillä on mielessä.
Elokuussa saamme kangaspaketit Selaviin, joten malttakaapa odotella. 
Ihanaa kesän jatkoa!
Ajanvaraus myös loma-aikana +358445102862
selavi@selavi.fi

 

 

Hyvää juhannusta 2019!

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

 

Kesä 2019

Tällä hetkellä Selavissa valmistuu upeita, aikuisen naisen pukuja erilaisiin kevään -ja kesän juhliin. Kuvassa upea uniikki silkkipuku morsiamen äidille. Myös arkisempaa asua syntyy esimerkiksi lomamatkoille ja kesäisiksi työvaatteiksi. Mikäli ilmenee pukutarvetta heinä-ja elokuulle, niin kannattaa olla meihin heti yhteydessä. Toimitusajat kesäkuun loppu ja elokuun alku.

Selavi lomailee koko heinäkuun, mutta vastaamme kyllä kyselyihin myös heinäkuussa. 

Muistakaa myös, että fixaamme edelleen "vanhoja", "kaapissa kutistuneita" Selavin pukuja uuteen uskoon.

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi tai WhatsApp +358 (0)44 510 2862

www.facebook.com/MuotihuoneSelavi

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

 

Hyvää äitienpäivää!

Tällä hetkellä Selavissa valmistuu upeita, aikuisen naisen pukuja erilaisiin kevään -ja kesän juhliin.
Lämpimästi tervetuloa katsomaan materiaaleja ja malleja kesäksi sekä syksyksi. Mikä olisikaan sinun pukusi?

Ajanvaraus: 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hauskaa vappua!

Ihanaa kevään juhlaa!
Selavissa valmistuu juuri nyt upeita pukuja kevään ja kesän juhliin sekä kivoja, naisellisia kesämekkoja vaikkapa lomamatkailuun. 
Lämpimästi tervetuloa! 
Ajanvarauksella.

 

Hyvää pääsiäistä!

Selavi toivottelee aurinkoista pääsiäistä upealla kesämekkokuvalla. Puku on tehty tilauksesta.
Meiltä löytyy aivan ihania kesäkankaita myös sinun mittatilauspukuusi. Arkeen tai juhlaan! 
Lämpimästi tervetuloa Selaviin! 
Ajanvarauksella.

 

Ihanaa naistenpäivää!

Selavi otti eilen illalla varaslähdön naistenpäivän viettoon: 
Kiitos teille kaikille upeille daameille, jotka osallistuitte Selavin meikki-iltaan!
Jos ja kun järjestämme taas meikki-iltoja, niin ilmoita kiinnostuksesi osallistumisesta selavi@selavi.fi tai 0445102862/ Sari

 

Kevät tulee Selaviin!

Selaviin on saapunut ihania rosan- ja limenvärisiä, 
100% villaa olevia matkatakkeja rajoitettu erä. 
Tiedustelut 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hyvää ystävänpäivää!

toivottaa Selavi!

Pukeutumispaidat saapuvat helmi-maaliskuun vaihteessa. Upeita kevätvärejä tulossa! Tilauksen tehneille ilmoitamme heti, kun paidat ovat saapuneet.

Nyt kannattaa varata aika, mikäli tarvitset kevääseen tai kesään Selavin laadukkaita mekkoja, jakkuja, housuja tai hameita.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Uusi värikartta paidoille

Kuvassa kevät /kesä 2019 uusi pukeutumispaitavärikartta. Paitatilaukset 07.02.19 mennessä. Mikäli et muista kokoa tai mallia, niin varaa aika sovitukseen.

Nyt kannattaa varata aika myös, mikäli kevät-/ kesäjuhlia tiedossa. Autamme pukuasioissa mielellämme. Tai mikäli haluat ihanan kesämekon, töihin jotakin kivaa työvaatetta, pellavapukua. Vaikka mitä ihanaa ja naisellista! Tervetuloa Selaviin!

 

Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Vuosi 2019 on hyvä aloittaa vaikkapa ihanalla kangaskatselmuksella. 
Selaviin on saapunut upeita kevät -ja kesäkankaita arkeen ja juhlaan. Kuvassa kaunis, juhlava vedenvihreä kukkasomistemateriaali yhdistettynä saman sävyiseen yksiväriseen kankaaseen.
Varaa aika ja tule katsomaan!
Lämpimästi tervetuloa!

 

2018


Hyvää joulua!

Selavi on joulunvietossa 23.-26.12. 
Rauhallista joulua!
 
Ajanvaraus toimii ennen ja jälkeen joulunvieton normaalisti ( Gsm/WhatsApp 0445102862 tai selavi@selavi.fi )

 

Upeaan juhlaan!

Selavissa valmistuu juuri nyt kauniita ja naisellisia juhlapukuja upeista ranskalais -italialais - ja dubailaismateriaaleista loppuvuoden juhliin. Kuvan puvun materiaalit olemme hankkineet Pariisista. Juhlapuku on juuri luovutettu ja matkustaa "myös maailman ympäri". Mikä olisikaan sinun juhlapukusi...?
Ota yhteyttä gsm./WhatsApp 0445102862 tai selavi@selavi.fi

 

Hauskan hirveää Halloween juhlaa!

Mahtavan upeita mustia juhlakankaita löytyy, mistäpä muualtakaan kuin Selavista! 
Meillä luodaan sinulle loistava puku mihin tahansa upeaan juhlaan mustasta silkistä, pitsistä, sametista, tyllistä... Kauhean lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Uusia materiaaleja saapunut!

Olemme saaneet upeita juhlakankaita Dubaista sekä esim. kuvassa olevaa smaragdinvihreää 100% villaa Italiasta. Samassa kuvassa on vihreänsävyinen silkki sekä yhteensopivat korvikset Modo Miolta.
Nyt kannataa varata aika ja tulla katsomaan kangasupeuksia! 
Ks. myös Muotihuone Selavi/ facebook
Tervetuloa!

 

I Love Me -messut 19.-21.10.18

Tänä vuonna Muotihuone Selavi ei ole mukana I love me -messuilla. Mikäli kaipailet Matkatakkejamme, niin Tehtaankadun "salongistamme"  löytyy muutama. Tarvittaessa ota yhteyttä selavi@selavi.fi tai Gsm/ WhatsApp +358445102862 (ajanvaraus)
 

Raakasilkkipuku Ritva

Tyytyväinen asiakas juhlii tänään lapsensa häitä Selavin Seigle-malliston upeassa mittatilauspuvussa. Puvun tulee tukea kantajansa persoonaa ja istua niin hyvin, että itse tilaisuudessa voi keskittyä siihen olennaiseen. 
Kaunis puku on myös kohteliaisuus juhlan järjestäjiä kohtaan! Onnea! 
 

Modo Mio korut Selavissa!

Selavi on saanut jälleenmyyntiin aivan upeat, Selavin Seigle-mallistoon sopivat Modo Mio korut! 
Käykääpä tutustumassa http://www.modomio.fi

 

Pukeutumispaitatilaus

Saimme näyttökuvan pukeutumispaitojen värikartasta. Kuva ei ole hyvä ja toivommekin saavamme pian uuden, paremman värikarttakuvan tämän kuvan tilalle. Alustavasti voitte katsoa, löytyykö kartasta omaa väriä. Paitatilaus lähtee syyskuun 18 lopussa.

 

Selavi juhlii avajaisiaan Tehtaankadulla

Uusi, vanha Selavi juhlii avajaisiaan. Osa teistä kantiksista on jo käynytkin. Oli todella mukavaa nähdä! Lämpimät kiitokset teille!
Ja te, jotka ette vielä ole nähneet uusia, luovia tilojamme, niin tervetuloa Selaviin joko yksin tai kaverin kanssa. Viesti tai soitto nroon 0445102862/ Sari, niin varaamme sopivan ajankohdan vierailulle.

Työt jatkuvat Tehtaankadulla nyt normaalisti ja mielellään ajanvarauksella
- kuten Uudenmaankadullakin oli. Toki aina voi tulla ovisummeria soittelemaan. Selavissa ollaan paikalla, mikäli ei ole matkoja tai jotakin muuta mainittavaa.

Nyt vaan miettimään uutta jakkupukua, juhlavaatetta tai vanhan puvun tuunausta. Kankaita löytyy moneen lähtöön ja mikäli ei löydy - etsitään. Toki omankin kankaan voi tuoda.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Selavin asialliset tummat puvut

Juuri nyt Selavissa valmistuu asiallisia, tummia jakku -ja kotelopukuja sekä housupukuja upeasta klassikkovillastamme. Italialainen 100% virgin wool. 
Kuvassa perusjakkumme valkoisella pukeutumispaidalla. 
Puvut petit size- ja normaalimitoituksella.

Joka naisella kuuluisi olla vaatekaapissaan hyvästä materiaalista valmistettu tumma puku. Joko jakku - tai housupuku sekä pikkumusta. Selavi on valmistanut näitä tuotteita jo vuosia. 
Asiakkaamme ovat myös tuoneet "vanhoja" pukujaan muodistettaviksi tai pukuihin on uusittu vuorit. Klassista ajattomuutta. Ja myös hyvin ekologista vaateajattelua.  

 

Selavi toimii nyt Tehtaankadulla

Uudessa Wanhassa Selavissa tehdään jo reippaasti asiakastöitä, vaikka muutto on vielä hiukan kesken. Toimimme ainoastaan ajanvarauksella. Toki ainahan voi tulla myös ovisummeria soittamaan. 

Nyt vaan miettimään millaista syyspukua tarvitsee. Materiaaleja on paljonkin, mutta toki voit tuoda myös oman kankaan. Syyshäitä, synttäreitä, iltajuhlaa ja toimistovaatetta tai takkeja. Mietitään, mikä olisikaan sinun pukusi. Kaikkea naisellista ja ihanaa Selavista!

Pukeutumispaitojen värikartta tulee syksymmällä. Ilmoittelemme kun kartta saapuu.

Nettisivuja tulemme lähiaikoina uudistamaan.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

Ps. Ratikka 3 ja bussi 24 tuovat Tehtaankadulle. Ratikka 10 tulee lähistölle. Esimerkiksi Korkeavuorenkatua pitkin voi kävellä Tehtaankadulle. Autopaikat toivottavasti löytyvät omalla autolla tuleville. 

 

Selavi on MUUTTANUT!

Uudenmaankatu 13 liike suljettu 19 vuoden jälkeen 30.06.2018.

UUSI OSOITE 01.07.2018 alkaen:
Muotihuone Selavi
Tehtaankatu 5 C 46
00140 Helsinki

AJANVARAUS Tehtaankadulle numerosta +358 (0)44 5102862 gsm /WhatsApp tai sähköpostilla selavi@selavi.fi

Ajanvaraus toimii myös loma-aikana.

Huomio! 
Selavi remppalomalla 01.07. - 05.08.18

 

Selavi MUUTTAA!!

Ihanat asiakkaamme!

Tärkeitä uutisia!

19 mahtavaa vuotta olimme Uudenmaankadulla. Nyt on aika muuttaa maisemaa.


Tiistaina 19.06.2018 Selavissa käynnistyy lyhyt, mutta ytimekäs MUUTTOMYYNTI!
Kaikki korut 10 euroa (ei vuosikorut), juhlalaukkuja 20 euroa, hajakokoja mekoissa, muutama Matkatakki... Kaikki nämä edulliseen muuttomyyntihintaan! Muuttomyynti kestää torstaihin 28.06.2018 saakka. Sen jälkeen Uudenmaankadun Selavi has left the building!

Mutta eipä hätää; Selavin "uusi sellaista-on-elämä" jatkuu uudessa osoitteessa 06.08.2018 joka on Tehtaankatu 5 C 46, Helsinki 00140. Uusissa suuremmissa tiloissa on inspiroiva työhuone ja mukavan ihana asiakastila. Ai niin, ja ulkona on vielä bonuksena upea "melkein oma" puisto!

 
Elokuusta lähtien toimimme pelkästään ajanvarauksella. Eli soita 0445102862, laita WhatsAppia tai sähköpostia selavi@selavi.fi 


Nyt sitten vain miettimään, mikä onkaan se Selavin Seigle -malliston uusi pukusi arkeen tai juhlaan! Seigle -malliston pukuja tuunataan edelleen sieltä parinkymmenen vuoden takaa uuteen uskoon.  
Olemme avanneet uusia tuulia myös kangasvalikoimaamme. Mitähän ihanaa pukumateriaalia lähtisimme sinulle etsimään? Otamme ajanvarauksia vastaan sekä muuttomyynnin että "remppalomamme" aikana. Nyt on jo pukutilauksia tehty elokuun lopun ja syksyn juhliin sekä työvaatteiksi.

Lämpimästi tervetuloa vielä Wanhaan, ja lomien sekä muuton jälkeen Uuteen tuttuun Selaviin! 
Toivottelemme myös ihanaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa!

Uudenmaankadun Selavi avoinna torstaina 21.6. normaalisti.


 

Hauskaa vappua!

Selavi toivottelee Hauskaa vappua ja ihanaa kevättä!
Valmistamme juuri upeita pukuja kevät- ja kesäjuhliin. 
Ihania värejä, limeä, turkoosia, vedenvihreää... kaikkea ihanaa ja naisellista!
Mikä olisikaan sinun pukusi...?

 

Hyvää naistenpäivää 08.03.18!

Toivotamme kaikille upeille naisille hyvää naistenpäivää kuvassa olevan
pukukokonaisuuden kera!

Tämä kaunis kukkatakki on huovutettua sifonkia ja sen sisältä löytyy laadukas
satiinivuori. Jakkuja on vain kaksi; valko- ja mustapohjainen. Molemmat takit ovat
kokoa S/M (+varat). Todella uniikit, Suomessa valmistetut takit. Hinta tiedustelut:
0445102862.

Takin alla ihana kestosuosikkimme, eli tietenkin pukeutumispaita. Odotamme uutta
paitaerää saapuvaksi viikolla 12. Ilmoitamme teille paitatilauksen jo tehneille
heti, kun tilauksenne on saapunut!

Vaalea hame on puolestaan pesuvillaa. Pesuvillasta löytyy paljon kauniita värejä.
Materiaali on hyvin helppohoitoinen jo sen pestävyyden vuoksi.

Selavissa on myös juhlakangastarjonta mallillaan. Silkkejä, pitsejä, brokadeja,
sifonkia... Tervetuloa valitsemaan mallit ja materiaalit upeista eurooppalaisista
juhlakankaista! Valmistamme kauniin puvun juuri sinulle!

Ja vielä ilouutisia teille, jotka olette odottaneet mustaa 100% virgin wool
klassikkokangas-lähetystä, nimittäin kangas on nyt saapunut. Nyt vaan
tilaamaan upeaa, mustaa klassikkopukua, joka on käyttökelpoinen läpi kesät ja
talvet.

Nähdään taas Uudenmaankadulla,
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Kevät 2018

Tervehdys Selavista!

Selavissa odotellaan jo kevättä ja kesää. Ihania keväisiä värejä löytyy
myös uudesta pukeutumispaitojen värikartasta. Tervetuloa katsomaan karttaa
Selaviin ja täydentämään paitavarastoa. Kartta ohessa myös kuvana.
Paitatilaus lähtee 20.2.18.

Kangastilanne päivittyy koko ajan. Nyt kannattaa myös kertoa omia kangas
-ja väritoiveita mikäli jokin pukuidea, juhla, matka tai vaikkapa omat
synttäribileet ovat mielessä.

Ja huomio! Hiihtolomaviikolla (vko 8) Selavi on poikkeuksellisesti
"hiihtämässä" 22.02.-26.02. välisenä aikana.
Myös perjantaina 02.03. liike poikkeuksellisesti suljettu.

Mukavaa alkavaa kevättalvea ja näkemisiin!

 

ALE 16.01. - 27.01.18!

Poistamme näytösvaatteita, hajakokoja, viime kesän pukumalleja edullisesti 16.01.-27.01.18 välisenä aikana! Kaikkea naisellista ja ihanaa! Lämpimästi tervetuloa!
Ps. tilaustuotteita valmistamme jatkuvasti. Nyt teemme esimerkiksi peruspukuja ja juhlavia asuja keväthäihin.


Kuvassa upea vaahtomuovitikattu toppajakkupuku irrotettavilla tekoturkissomisteilla. Samaan sarjaan löytyy myös mahtava punavuorinen pitkä takki talvikäyttöön. 
Tiedustelut 0445102862/ Sari 

 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Toivotamme hyvää itsenäisyyspäivää Selavista!

Ja toivotamme myös upeaa juhlaa teille, jotka juhlitte 100-vuotiasta
Suomeamme Presidentinlinnassa ja muissa loistavissa itsenäisyysjuhlissa
tänään! On ollut ilo ja kunnia valmistaa teille pukuja sekä edellä
mainittuihin juhliin että moneen muuhun tarkoitukseen. Kiitos
luottamuksesta suomalaiseen työhön. Tästä on hyvä jatkaa.

Huom.! Lauantaina 16.12. Selavi poikkeuksellisesti suljettu.

Olemme joululomalla 22.12.2017-01.01.2018.
Toivotamme siis jo tässä viestissä ihanaa joulunaikaa ja upeaa uutta
vuotta 2018!

Iloisiin näkemisiin!

Ps. Kuvassa oleva aikuisen naisen Seigle -iltapukumme on valmistettu upeasta ranskalaisesta, joustavasta sekoitemateriaalista. 

 

100-vuotias Suomi juhlii

Selavissa valmistuu juuri nyt upeita, suomalaisia, Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja, asiallisia uniikkipukuja presidentti Niinistön ja rouva Haukion isännöimiin Suomen 100 -vuotisjuhliin presidentinlinnassa. Selavista on upeaa olla mukana valtakuntamme suuressa juhlassa tälläkin tavoin. Onnea Suomi!

 

I love me messut 2017 ohi

Kiitos kaikille teille, jotka vierailitte osastollamme. Oli ilo nähdä!
Nyt taas jatkamme upeiden tilausvaatteiden valmistusta - arkeen ja juhlaan.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

I love me messut 2017

Tervetuloa I love me -messuille Pasilaan 20.-22.10. osastollemme 3c31.
Suositut, ihanat ja naiselliset Matkatakkimme messutarjouksena osastollamme. Myös Muotihuone Selavin oma, tyylikäs ja ajaton Seigle -mallisto nähtävillä. Osastoltamme löytyy myös mielenkiintoinen löytörekki. Sekä Matkatakkimme että Seigle -mallistomme ovat satavuotiaassa  Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja! Lämpimästi tervetuloa! 
http://iloveme.messukeskus.com/

 

Syksyinen tervehdys Selavista

Lämpimästi tervetuloa katsomaan Selavin kangas- ja mallikirjoja sekä miettimään mitä sieltä vaatekaapista puuttuu. Vai onko juhlia tulossa? Teemme tällä
hetkellä peruspukuja 100% villasta, pesuvillapukuja sekä juhlavaatetusta.

Kuvassa suosittu matkatakkimme upean silkkisekoitejakun ja villahameen kanssa. Olisiko tuo jakkumalli juuri sinun uusi syksyjakkusi? Asukokonaisuus saatavissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Pukeutumispaitatilaus lähtee viikolla 38,  joten mikäli olet kiinnostunut paidoista - ilmoittele.

Tässä myös kaksi muistettavaa lokakuun tapahtumaa, joissa Selavi on mukana. Lisätietoja myöhemmin.

http://www.rydmanshow.fi/

http://iloveme.messukeskus.com/

Tervetuloa! 

Lomilta palattu!

Toivottavasti teillä kaikilla oli hyvät ja "helteiset" lomat!

Elokuun/ syksyn iltoihin kuuluvat rapujuhlat. Mikäli "rapumekko" on vielä hakusessa, niin tervetuloa Selaviin. Löytörekistä saattaa löytyä jotakin kivaa tai sitten teemme sen "rapupuvun".

Nyt Selavissa valmistuu juhlapukuja mm. syksyn/talven häihin ja muihin juhliin. Myös työvaatetukseen jakkupukua, mekkoa ja muutakin kivaa on työnalla.

Lämpimästi tervetuloa Selaviin! 

 

Ihanaa kesää 2017!

Selavi viettää koko kesän raksatelineiden varjossa.
Siispä tervetuloa pelastamaan Selavin Seigle -pukuja julkisivuremontin alta! Upeita tuotteita huippuedulliseen hintaan! Kauniita silkkisiä mallipukuja, upeita pitsisiä näytösvaatteita, juhlapukuja, hameita, housuja, chanel -tyyppisiä jakkuja, koruja, juhlavia pikkulaukkuja... kaikkea naisellista ja ihanaa! Tuotteita rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea! Poistomyynti alkaa 15.06. ja päättyy 07.07.17. Muistittehan että kesälauantait liike on suljettu (paitsi sopimuksen mukaan).

Selavi viettää juhannusta 22. -26.06. Liike tuolloin suljettu. Keskiviikkona 21.06. liike avoinna poikkeuksellisesti klo 11 -17. Toivottelemme ihanaa keskikesän juhlaa!

Selavin kesäloma alkaa 08.07.17 ja takaisin tiskin takana olemme taas 01.08.17. Kesäloman aikana liike suljettu. Mutta - vaikka olemmekin lomalla, niin matkaamme Euroopan kangasmarkkinoille. Mikäli sinulla on jokin kangas, väri tai tilaisuus mielessä, kerro se meille. Pidämme silmät auki uusia materiaaleja hankkiessamme.
Ihanaa ja leppoisaa kesää kaikille ja iloisiin näkemisiin!

 

Hauskaa Vappua!

Selavin vappukuvassa on kaksi upeaa mallipukua, jotka ovat nyt myynnissä edullisesti. Vihreä silkkipuku koko 38-40 ja vaalea jakkupuku koko 36-38. Tiedustelut selavi(at)selavi.fi tai 0445102862. Kannattaa kysellä myös muita malli -ja näytöspukuja.
Aurinkoista kevättä!

 

Kaunis kotelopuku

Tämä Selavin Seigle -malliston puku -upeus lähti pääsiäisviikolla maailmalle. 
Mikähän olisi sinun Seigle -pukusi?
Lämpimästi tervetuloa Selaviin katsomaan kangaskirjoja ja miettimään pukusi mallia.

 

Hyvää pääsiäistä 2017!

Torstaina 13.04. liikkeemme on avoinna klo 11-14. Sitten
lähdemme pääsiäisen viettoon. Selavi avoinna jälleen normaalisti ti 18.04. alkaen.
Hyvää pääsiäistä!

 

Vuosikoru 2017

Selavi on saanut jälleen uuden vuosikorun.
Katso "Vuosikoru" -osio.
http://selavi.fi/selavin-vuosikoru

 

Selavin kevät/ kesä 2017

Terveisiä Pariisista! 
Saimme erän edullisia, upean värisiä juhlalaukkuja. Mukana tuli myös pukeutumispaitoja sekä paitojen uusi kevät-/ kesävärikartta. Tilasimme myös ihania pukukankaita juhliin. Myös Italiasta odotamme uusia kangasnäytteitä. Liikkeeseen on tullut jo kesäjuhlakankaita - klassikkomateriaaliemme lisäksi. Millainenkohan olisi sinun Seigle -pukusi..? 
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!
Huom. asiakkaat, joille etsittiin "omia juttuja". Selavi ottaa teihin yhteyttä.

 

Selavin Seigle -malliston uutisia

Selavissa mietimme jo kevät -ja kesähäitä,
yo-juhlia, rippijuhlia tai uutta keväistä pukua.
Ja myös sitä mustaa housua ;)  
Äidit, isoäidit, tädit... tyttäret myös. Ilmoitelkaa meille, kuinka voimme olla avuksi.
Inspiroivassa kuvassa vaalean punertava malli
"Peppi" ja vihertävä malli "Taru".
Tänä vuonna 2017 Muotihuone Selavin Seigle -mallisto täyttää 20 vuotta!
Eikä ihan suotta! Palveluksessanne ollaan edelleen.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

2016


Hyvää joulua ja Onnellista vuotta 2017!

Olemme joulun vietossa 22.12.-26.12.16.
Välipäivät olemme normaalisti avoinna (ti 12-17.30, ke 12-19, to ja pe 12-17.30). Uudenvuodenaattona liike on suljettu.
Lauantaina 07.01.17 Selavi poikkeuksellisesti suljettu.

 

Ihanaa joulunalusaikaa!

Pikkujoulutervehdyksenä tyttäreni valmistama suodatinpussikranssi.
Selavissa on työn alla jo ensi kevään hääjuhlapukuja ihanille anopeille, isoäideille ja tädeille, mustia housuja kantiksille ja kaikkea muuta kivaa ja ajatonta.

Kartoitamme tällä hetkellä myös kangastilannetta. Mikäli sinulla on pukutarvetta, niin ilmoittele.
Ja katsoppa myös vaatekaappiisi - pitäisikö Selavin pukuja päivittää?

Ja lopuksi:
Lämpimästi tervetuloa Selavin joulukahveille!
Olemme normaalisti avoinna 21.12. asti ja sitten pidämme pienen joululoman.
Liike avoinna taas 27.12.

 

I love me -messut ohi...

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille. Ensi vuonna uudestaan! Liikkessämme on muutama hajakoko messujen Matkatakkeja. Tervetuloa sovittelemaan.

Juhlakausi alkaa käynnistymään. Juhlakankaita katsellaan jo sillä silmällä. Toki peruspukuja toimitamme koko ajan ja muita pukuihanuuksia.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Selavi mukana I love me -messuilla

Helsingissä Messukeskuksessa 21.-23.10.2016 Design District osastolla 6K 139.
Messutarjouksessa jälleen suositut Matkatakkimme edulliseen messuhintaan!
Myös pukeutumispaidat mukana osastollamme. Mikäli paitasi kokoa tai väriä ei valikoimastamme löydy, tilaamme sen.
Upea, laadukas ja ajaton Seigle -tilausmallisto myös mukana osastollamme!
Ja sokerina pohjalla: Löytörekki, josta voit löytää itsellesi sen ihanan Seigle -uniikkipuvun näytös- tai mallikappaleista vaikka ensi kesän juhliin. Mainittakoon upea pitsipuku koko 36/38 tai musta, laadukas perushousupuku koko 44 huippuedullisesti!
Lämpimästi tervetuloa osastollemme 6K 139
Messut avoinna pe klo 10-19, la-su klo 10-18.

 

Selavi Bisnespäivillä

Muotihuone Selavi mukana Sirpa Rydman show`ssa Bisnespäivillä 21.-22.09.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. http://bisnespaivat.messukeskushelsinki.fi/
Kuvassa  Selavin Seigle -malliston "statement" -housupuku, joka on valmistettu italialaisesta 100% villasta a`la Seigle stile. Tervetuloa katsomaan muotinäytöksiä Messukeskukseen ke 21.09. klo 11 ja 13.15 sekä to 22.09. klo 11 ja 13.15. Ja tervetuloa Selaviin keskustelemaan mm. omasta "statement" -puvusta (statement =asenne)!

 

Pariisista...

...saapunut kivoja takkeja, neuleita, koruja sekä pukeutumispaitoja.
Ihania, upeita villakankaita Italiasta!
Tervetuloa Selaviin!

 

Uusi värikartta...

...pukeutumispaitoihin saapunut. Tervetuloa katsomaan karttaa liikkeeseen
ja sovittelemaan paitakokoa. Paitatilaukset lähtevät 31.08.16.
Pukeutumispaitatilauksen voi myös toimittaa osoitteeseen
selavi@selavi.fi 31.08. mennessä.

 

Selavia rempattu!

Laitoimme liikettä hiukan uusiksi. Tervetuloa ihastelemaan Selavin raikastunutta ilmettä. Samalla voit katsella kangaskirjoja ja miettiä mitä vaatekaapistasi puuttuu. Juuri nyt asiakkaamme ovat kiinnostuneita laadukkaasta peruspukeutumisesta. Tilauksia on tehty mm. 100% virgin wool jakku- ja housupuvuista sekä kotelomekoista. Myös syksyn juhlaa on jo työnalla sekä väitös- ja promootiopukuja. Odotamme myös pukeutumispaitojen uutta karttaa saapuvaksi.
Iloisiin näkemisiin uudistuneessa Selavissa!

 

Selavi lomailee

Selavi kesälomalla 16.07. -  01.08.16.
Liike on suljettuna kesälomamme ajan.
Teemme lomalla pientä pintaremonttia.
Tervetuloa loman jälkeen katsomaan sekä
liikettä että syksyn uusia kankaita!
Hyvää ja rentouttavaa kesää!

 

Selavin kesä Outlet!

Tervetuloa Selavin kesäiseen Outlet myyntiin 17.06.-15.07.2016!
Mallikappaleita sekä näytösvaatteita (koot 32-44 edullisesti arkeen ja juhlaan (ei koske pukeutumispaitoja).
Esimerkiksi laadukas, 100% virgin wool musta housupukumalli koko 44 huippuhintaan!
Myös upeita juhlavia uniikkipukuja vaikka ensi kesän anopeille sekä kummitädeille edullisesti.
Lämpimästi tervetuloa!
Ks. Selavin aukioloajat:   http://www.selavi.fi/yhteystiedot

 

Kesämekkoja

Selavin singerit laulaa ja rouville valmistuu aivan upeita juhlavaatteita sekä ihania kesämekkoja puuvillasta ja pellavasta. Leilakin tilasi naisellisen jakkupuvun juuri hänelle sopivasta kesäkankaasta. Asusteitakin (laukut, korut) löytyy vielä osaan kankaiden väreistä.
Mikä olisikaan sinun Seigle -pukusi...?

 

Huom! La 21.05.16

Lauantaina 21.05.16 liike poikkeuksellisesti suljettu.
Koko henkilökunta juhlimassa siellä sun täällä. Tarvittaessa soita: 0445102862/ Sari

 

Onnea äidit!

Ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää!
Ps. muistakaa Selavin lahjakortti. Kortti on hyvä lahjaidea äidille tai isoäidille nyt ja tulevissakin juhlissa.

 

Hauskaa Vappua!

Selavissa valmistuu juuri nyt upeita pukuja kevään ja kesän juhliin. Myös ihania puuvilla- ja pellavakesämekkotilauksia on jo tullut asiakkailta. Ja klassikkopukuja valmistuu sesongista riippumatta koko ajan. Mikähän näistä voisi olla sinun pukusi?
Ps. Toimitamme pukuja myös postitse. Kysy lisää.

 

Uudet nettisivut olkaa hyvä!

Tervetuloa uusille sivuillemme!
Jätimme muutamia "best sellers" kuvia vielä näkyville inspiroimaan teitä pukuhankinnoissa.
Olemme myös päättäneet että otamme jälleen asiakkaiden kankaita vastaan. Sen verran paljon on tullut kyselyjä. Toki katsomme ensin materiaalin mitä siitä voisi tehdä. Sitten vaan pukumalleja suunnittelemaan.
Jatkamme myös sillä samalla tutulla konseptilla; meidän kankaat ja mallit. Pienet- ja ns.normaalikoot 30-48. Uusia kankaitakin on tullut.
Tutustukaa sivuihimme ja sitten lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

Kevät-/kesävärikartta

Nyt se tuli!
Pukeutumispaitojen uusi kevät-/kesävärikartta. Mukana myös muutama uusi paita. Tervetuloa katsomaan!

 

Kevät 2016 tulee...

..ja on juhlien aika. Olemme juuri tekemässä uutta kangastilausta sekä arkeen että juhlaan. Kannattaa olla yhteydessä liikkeeseen.
Uudet nettisivut ovat työnalla...

 

Mennään naimisiin!

Muotihuone Selavi on mukana Mennään Naimisiin! -häämessuilla 16.-17.01.16 Wanhassa Satamassa. Tässä linkki messuille: http://www.haamessut.fi/
Osastomme numero on 135aE. Olemme mukana myös juhlavierasnäytöksessä. Näytösajat la klo 12 ja 14, su klo 12.30 ja 14.30.
Ihanat anopit, isoäidit, tädit, "kakkoskierroksen" morsiamet... Lämpimästi tervetuloa! Nähdään messuilla!

 

2015


Uuden vuoden aukioloajat

Uudenvuodenaattona 31.12.15 liike on avoinna poikkeuksellisesti klo 11-15. Lauantaina 02.01.16 Selavi on avoinna normaalisti klo 11-14. Loppiaisena 06.01.16 liike on suljettu.
Hyvää Uutta Vuotta 2016!

 

Häämessut 2016 Wanha Satama, Helsinki

Muotihuone Selavi on mukana Mennään Naimisiin! -häämessuilla 16.-17.01.16 Wanhassa Satamassa. Tässä linkki messuille: http://www.haamessut.fi/
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan aikuisen Naisen juhlavaatetukseen osastollemme 135aE. Ihanat anopit, isoäidit, tädit, "kakkoskierroksen" morsiamet... Nähdään messuilla!

 

Pariisi

Olemme saaneet Pariisista uusia juttuja; koruja, pieni erä "rotseja" sekä neuleita. Vaikkapa lahjaksi. Myös erä uusia pukukankaita ja pukeutumispaitoja saapunut.
Linnanjuhlapuvut valmistuvat. Jos pikaista pukuapua vielä tarvitset (muodistamista yms.), niin tervetuloa!

 

I love me -messut...

...onnellisesti ohi. Kiitos kaikille kävijöille!
Kuvassa yksi oikein onnellinen Matkatakin omistaja :)

 

Selavi I love me -messuilla

Muotihuone Selavin osastolta löytyy Selavin oma, suomalainen ja Suomessa valmistettu Seigle -tilausmallisto aikuiselle naiselle joka koossa. Jo vuodesta 1997! Myös suositut, villaiset Matkatakit ja ihanat pukeutumispaidat löydät osastoltamme. Lisäksi voit tehdä löytöjä löytörekistä, jossa mallikappaleita, näytösvaatteita yms. kivaa. Myös rajoitettu erä koruja ja laukkuja edullisesti.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme 1e28!

 

Selavi Bisnespäivillä 23.-24.09.

Muotihuone Selavi Bisnespäivillä Messukeskuksessa 23.-24.09.2015 Sirpa Rydman muotinäytöksessä.
Parempia kuvia mallistosta tulossa myöhemmin.

 

Milanon tuliaisia

Selaviin saapunut laadukkaita neuleita Italiasta (koot M, L) sekä upeita mustia nahkalaukkuja. Molemmat tuotteet esim. työkäyttöön. Ajatonta ja laadukasta näihin vaativiin aikoihin.
Lisäksi laadukkaita villakankaita ajattomaan peruspukeutumiseen.
"Anopeille"saapunut myös uusia materiaaleja talvi-kevät-kesähäihin.
Ja muistakaa, että Selavissa päivitämme jatkuvasti liikkeestämme hankkimianne laadukkaita jakkuja, mekkoja, housuja... jopa vuodelta 1997! Uusimme hartialinjaa, vuoreja yms.
Lämpimästi tervetuloa Selaviin!

 

18.09.2015

Selavi poikkeuksellisesti suljettu 18.09.
Ei - emme ole lakossa, vaan kangasostoilla.
Lauantaina 19.09. olemme avoinna normaalisti klo 11-14.
Tarvittaessa soita 0445102862

 

Selavin syysuutisia

Taas on "uusi" syksy pyörähtänyt käyntiin. Toivottavasti kesä oli mukava -sateista huolimatta.
Selavissa satsataan edelleen aikuisen naisen laadukkaaseen ja ajattomaan peruspukeutumiseen - arkeen ja juhlaan. Uusia kankaita on tullut ja tulee jatkuvasti. Mikäli Sinulla on jokin tietty puvun materiaali tai väri tai vaikkapa tyttären hääjuhlien päivämäärä mielessä,kannattaa ottaa yhteyttä Selaviin hetimmiten.
Pukeutumispaitoja olemme saaneet lisää ja odottelemme uutta syksyn värikarttaa piakkoin saapuvaksi.
 

Selavin kesä 2015

Tänä kesänä 2015 Selavi on avoinna koko kesän johtuen mm. kesä- ja syyshääjuhlista. Toki perinteisten kesä- ja syksyvaatteiden, promopukujen yms. valmistaminen jatkuu myös kesällä.
Kesä, -heinä -ja elokuun lauantait ja maanantait olemme suljettuna, mutta poikkeuksellisesti avoinna sopimuksen mukaan. Juhannusviikolla olemme suljettuna 19.- 22.06.
Viikot 30 ja 31 tyhjennämme mallivaaterekkiä edulliseen poistohintaan. Tervetuloa sovittelemaan!

Kantikset huom.! Nyt on myös hyvä hetki käyttää kesälomastaan yksi reipas päivä ja käydä läpi "wanhat" Selavin Seigle -malliston vaatteenne. Tarvisiko hameisiin/ jakkuihin vaihtaa vuoria, jakkujen olkatoppaukset pienemmiksi, "kutistuneeseen" koteloon vauhtiraitatuunaukset yms.? Vaatteet voi tuoda kesäksi Selaviin ja noutaa kun palaa taas ruskettuneena ja levänneenä takaisin töihin.

Upeaa ja rentouttavaa kesää ja juhannusta!
ps. Kuvassa Verlan tehdasmuseon silta Jaalassa ja Selavin pellavapuku. Verla on mainio kesälomakohde! http://www.verla.fi/

 

Hauskaa Wappua!

Selavi sulkeutuu vappuaattona klo 14. Lauantaina 02.05. liike normaalisti avoinna. Iloista kevättä ja tervetuloa katsomaan Selavin kauniita kankaita ja malleja Sinulle - aikuinen Nainen!
Ps. Tilauspukujen toimitusaika n. 3-4 viikkoa tai sopimuksen mukaan.

 

Pääsiäisen aukioloajat

Selavi suljettu 03.04. - 06.04.15.
Hyvää pääsiäistä!
Tiistaina 07.04. Selavi on jälleen auki. Uusia upeita juhlakankaita tullut. Tervetuloa!

 

Kesä tulee!

Ja juhlat sen mukana!
Olemme saaneet erän ihania juhlakankaita; brokadeja, pitsejä, sifonkeja... Myös uusia työ- tai kesävaatekankaita on tullut lisää.
Olemme vahvistaneet joukkoamme myös modisti- Johannalla. Hän loihtii Selavi -pukuunne täydellisesti sopivan pienen ja kauniin hiuskoristeen juhlaan tai arkisempaankin käyttöön.
(ks. linkki: http://www.selavi.fi/index.php?k=19453&paluu=3560 )
Ja HUOMIO: pukeutumispaitatilaus lähtee 17.03., joten jos ette ole vielä tehneet tilausta paidasta, kannattaa kiirehtiä. Kesän värikartta Selavissa.
Muistutamme myös siitä, että aina ei tarvitse hankkia uutta pukua. Selavin Seigle-vaatteiden muodistamista olemme tehneet koko ajan. Milloin olemme tuunanneet vauhtiraidat "kutistuneeseen" kotelomekkoon, milloin poistaneet liian isot toppaukset, uusineet vuoreja jne. Jos vaate on hyväkuntoinen, niin tervetuloa "vanha"puku mukana Selaviin!
Kesäisiin kuulumisiin ja näkemisiin Selavissa!

 

Juhlakankaita yms.

Täydennämme helmikuun lopussa kevät -/ kesäkangasvarastoamme eurooppalaisten kangasvalmistajien näytteillä. Mikäli teillä on kevät-kesä-alkusyksyjuhlia, kannattaa ottaa yhteyttä Selaviin ja kertoa materiaalitoiveenne. Kuulumisiin!
Sari gsm. 044 510 2862

 

Hyvää uutta vuotta 2015!

Huomioikaa, että Selavi on suljettu maanantaina 05.01.2015. Keskiviikosta 07.01. jatkamme toimintaa taas normaalien aukioloaikojen puitteissa.
Lämpimästi tervetuloa!

 

2014


Joulu Selavissa

Saimme erän koruja, käsineitä yms. asusteita Pariisista. Lisäksi pukeutumispaitoja on tullut. Tilattuja sekä muutamia "ylimääräisiä". Kaikki nämä mainioita juttuja itselle tai lahjaksi pukinkonttiin.

Selavi on suljettu 21.12. - 29.12. Uudenvuodenviikon olemme normaalisti avoinna - paitsi aattona 31.12. suljemme jo klo 16.
 

Uutisarkisto