Kuvassa perusjakku- sekä kietaisujakkumallit.

Klassikot

Asiakkaidemme toivomuksesta pidämme yllä klassikkomallistoa. Siihen kuuluvat jakku, kotelopuku, housut ja hame. Jokaisen naisen vaatekaapista kuuluisi löytyä tämä laadukas kokonaisuus. Sitä on helppo jalostaa erilaisilla edullisilla printtitopeilla, upeilla chaneltyyppisillä jakuilla, neuleilla, nahkarotseilla tai vastaavilla. Tällöin ei voi enää sanoa, että "minulla ei ole mitään päällepantavaa". Sinulla on aina laadukas peruspuvusto, jota voi varioida taivaan ja maan välillä miten vain näyttämättä yli -tai alipukeutuneelta. Onneksi kanta-asiakkaamme ovat oivaltaneet tämän. Miksi et siis sinäkin?

Malliston materiaali on puhdasta villaa (100% virgin wool) ja kangas tuodaan Italiasta. Kankaiden värjäyserät jatkuvat samana sesongista toiseen, joten sävyeroja vaatteiden välillä ei juurikaan ole. Voit siis hankkia mallistoon kuuluvia vaatteita itsellesi vähitellen.

Seiglen klassiset, hyvinistuvat ja laadukkaat jakkupuvut sekä housupuvut, varsinkin mustasta villasta, ovat löytäneet paikkansa myös monen ekologisesti ajattelevan naisen vaatekaapista. Pukujen käyttöikä on kohtuullisen pitkä.

Liikkeessämme on muutamia klassikkomalleja, joita pääsee sovittamaan. Mikäli kokoa ei löydy, niin valmistamme puvun sinulle. Katsomme puvun mittasuhteet niin, että puku on juuri Sinulle muotoiltu.

Kyseinen musta villa on ollut myös suosittu materiaali väitöspuvuissamme. Väitöspuvut ovat oma alueensa, johon suosittelemme varaamaan aikaa. Ks. väitös -ja promootiopuvut.

 

Klassinen kotelopuku

Klassisen peruskotelomekon muunnoksia on lukuisia. Eri materiaalit, erilaisia pääntie- ja hihaversioita. Liikkeessä on muutama mallikoko, mutta periaatteessa kustomoimme puvun juuri sinun persoonalle sopivaksi.

 

Klassinen jakkupuku

Klassinen 100% virgin wool jakkupuku muotoillaan tilauksesta Sinulle haluammallasi hamemallilla sekä jakkuversiolla. Myös jakkupukuja valmistetaan useista eri materiaaleista ja väreistä.

 

Klassinen "prätkärotsi"

Jakku ja kotelo tai jakkupuku voi olla myös raflaavampi vetoketjumalli. Laadukas materiaali sekä "rokahtavampi" versio.