Vuosikoru 2017

"Karahka"

Tuulen muovailema vanha mänty on edelleen pystyssä jaalalaisessa metsässä. Puun oksat kohoavat korkeuksiin kuin suomalaisen naisen sormet konsanaan. Muotihuone Selavin Suomen juhlavuoden koru 2017/ 8 on hopeinen, spinellein koristeltu rannekoru. Koru kiertää rannetta kuin karahka - oksainen mäntypuu.
Mallin on suunnitellut ja Suomessa valmistuttanut Sari Ruismäki. Korua saatavissa ainoastaan Muotihuone Selavista tilaustyönä. Korun valmisti Sarin suunnitelman ja työpiirrosten mukaan Soili Rautanen/Sora design.

 

Vuosikoru 2016

"Kaarna"

Muotihuone Selavin vuosikoru 2016/ 7 on hopeiset solmioneula ja kalvosimet. Viime vuoden 2015 "Mänty" -malli oli naisille suunniteltu kaulakoru. Nyt saavat miehetkin asusteet samaan ideaan. Kalvosimissa ja solmioneulassa toistuu sama kaarna -aihio kuin kaulakorussakin. Mallin on suunnitellut ja Suomessa valmistuttanut Sari Ruismäki. Idea koruun lähti talvisessa Jaalan metsässä kulkemisesta. Suurella kalliolla oli tuulen muovailema vanha mänty, jonka rungossa oli paksua kaarnaa. Koruja saatavissa ainoastaan Muotihuone Selavista tilaustyönä. Korun valmisti Sarin suunnitelman ja työpiirrosten mukaan Soili Rautanen/Sora design.

 

Vuosikoru 2015

"Mänty"

Muotihuone Selavin vuosikoru 2015/ 6 on hopeasta taottu, spinellein koristettu kaulakoru. Mallin on suunnitellut ja Suomessa valmistuttanut Sari Ruismäki. Idea koruun lähti talvisessa Jaalan metsässä kulkemisesta. Suurella kalliolla oli tuulen muovailema mänty. Korussa männyn runko kiertyy kaulan ympärille niin, että lumiset oksat aukeavat kimmeltäen kaulan juureen. Korua saatavissa ainoastaan Muotihuone Selavista tilaustyönä.

Korun valmisti Sarin suunnitelman ja työpiirrosten mukaan Soili Rautanen/Sora design.

 

Vuosikoru 2014

"Avaimenperä"

Muotihuone Selavin 15-v. juhlakoru/ vuosikoru 2014/ 5 on upean naisellinen avaimenperä. Mallin on suunnittellut ja valmistuttanut Sari Ruismäki. Metallilaattaan on kaiverrettu Selavin logo ja laatasta roikkuvat Selavin perustamisvuoden numerot. Kiilloitettua terästä olevaa avaimenperää on saatavissa ainoastaan Muotihuone Selavista.

 

Vuosikoru 2013

"Huopa ja helmi"

Muotihuone Selavin oma vuosikoru 2013/ 4 on suomalaista käsityötä design by Sari. Korua saatavissa tilauksesta omien väriesi, tyylisi ja asusi mukaan. Ainoastaan Selavista.

 

Vuosikoru 2012

Vuosikorun 2012 on suunnitellut ja valmistanut Elina Aaltonen.
Korujen kivet ovat puolijalokiviä; muun muassa turkooseja, savukvartseja...

 

Vuosikoru 2011

Vuosikorun 2011 on Sari Ruismäen ajatuksen mukaan valmistanut Elina Aaltonen. Korujen kivet ovat puolijalokiviä.

 

Vuosikoru 2010

Vuosikorun 2010 on Sari Ruismäen ajatuksen mukaan valmistanut Elina Aaltonen. Puolijalokivikoruissa mukana esimerkiksi ruusukvartsia.