Seigle-vaatemerkillä oma ompelimo Tehtaankadulla

Seigle on vuonna 1997 perustettu suomalainen vaatemerkki. Muotihuone Selavi on perustettu vuonna 1999. Seiglen vaatteet on tehty aikuisille naisille, jotka tarvitsevat laadukkaita, hyvin tehtyjä jakku-, housu- ja kotelopukuja arkeen tai juhlaan. Naisille, jotka eivät ehdi juosta kaupoissa. Naisille, jotka eivät löydä kaupoista haluamaansa vaatetta tai naisille, joille netistä tilatut vaatteet eivät istu.

Selavissa on vaatemallisto sekä malli- ja kangaskirjat, joista yhdessä vaatetussuunnittelijaa apuna käyttäen pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun Sinun pukuusi. Tuotantomme on ollut entistä enemmän tilauspohjaista toimintaa. Hyvä niin, sillä juuri silloin saat täysin Sinulle personoidun vaatteen. Tarvittaessa katsomme myös asusteet pukuusi.

Seigle-malliston erikoisuus on ollut mitoitus. Tuotteet on mitoitettu n. 152 -165 cm naisille, sillä heidän on Suomesta vaikea löytää hyvin istuvia laadukkaita vaatteita. Meiltä on jatkuvasti kysytty miksi näitä kauniita malleja ei saa kaiken kokoiset naiset? Niinpä päätimme laajentaa kokovalikoimaa.

Nyt kauniita Seigle-vaatteita saa myös pidemmät naiset (Pisin asiakkaamme on ollut  182cm). Olemme kehittäneet pidempää mitoitusta kokoajan lyhyemmän mitoituksen rinnalla. Sekä petit size että niin sanotussa normaalimitoituksessa kokovalikoima on 30 - 48.

Vuonna 2016 olemme tehneet päätöksen joka mahdollistaa myös asiakkaan omien kankaiden tuomisen liikkeeseen. Katsomme voisiko siitä loihtia Sinulle upean puvun.

Kaikki Seigle-malliston tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

Mittatilausompelimo toimii myös Tehtaankadulla sekä alihankintaompelu muualla Suomessa. Olemme jatkuvasti päivittäneet asiakkaittemme "vanhoja" 90-luvun Seigle -vaatteita uuteen uskoon. Joten jos Seigle -pukusi on jäänyt sinne menneisyyteen ja on muuten kunnossa, niin tervetuloa muodistamaan se Selaviin. Muiden vaatemerkkien päivitykset otamme vastaan tapauskohtaisesti. 
Eli lyhyesti; kannattaa hankkia hyvää ja ajatonta suomalaista vaatetta sekä fixata "vanhaa". Tuemme kestävää kehitystä. Tämä on ollut arvomme kaikki nämä vuodet!