Selavin Seigle -perusmallisto

Hei te ihanat kantikset ja kaikki ihanat seuraajamme!
Siirtäkäämme ajatuksemme johonkin kauniiseen. Tässä tapauksessa Suomessa suunniteltuun ja valmistettuun Muotihuone Selavin klassiseen Seige -mallistoon. Kuvassa on hurmaava perusmalli svengimekostamme. Perusmallistoa (jakku-hame-kotelo-housut-svengimekko) saa myös muistakin materiaaleista kuin suositusta 100% italialaisesta villasta sekä eri mallivariaatioin. Toimiva peruspuvusto on jokaisen naisen välttämättömyys. Sitä on helppo muunnella eri asustein tilanteeseen kuin tilanteeseen ja se maksaa vuosien saatossa itsensä monin kerroin takaisin.
Olemme toimineet jo yli 20 vuotta – eikä suotta! Kiitos siitä kuuluu teille upeat asiakkaamme! Perusmallistomme lisäksi valmistamme pukuja hurmaaville mummeleille, äideille, tädeille... Kun jälkikasvu astelee avioon, puvustamme suvun naiset juuri heille suunniteltuihin ja valmistettuihin puku-upeuksiin! Tänä vuonna Linnan juhlat ovat peruttu, mutta ehkä taas ensi vuonna Selavin puvut liihottelevat Linnassa.

Tutustukaa Selavin nettisivuihin ja antakaa ajatusten lentää; mikä olisikaan se Sinun pukusi – juhlaan tai arkeen.

Toimimme ajanvarauksella: 0445102862 tai selavi@selavi.fi. Korona-ajan asiakastapaamiset ovat vain kahden kesken tuuletetussa, desinfioidussa tilassa, käsienpesun kautta ja maskit käytössä.

Selavi 2.12.2020