Emme ole ihmeidentekijöitä, mutta...

ILMOITUS; Siirrymme entistä enemmän mittatilaustoimitukseen. Selavin naisellista ja ajatonta Seigle -mallistoa pyydetään jatkuvasti myös ns. normaalimitoituksella, joten valmistamme KAIKKIA naisten kokoja tilauksesta. Tervetuloa neuvottelemaan mikä olisikaan Sinun pukusi.

Seigle -mallisto.

Kiinnitämme erityistä huomiota mallistomme vaatteiden mitoitukseen. Koska tuotteet on mitoitettu n. 152 -165+ cm naisille, esimerkiksi jakut istuvat hyvin myös selästä eikä selkään jää ylimääräistä väljyyttä. Olkapäät ovat sopivankokoiset, vyötärö kohdallaan ja vaatteiden mittasuhteet muutenkin oikeat.

Erikoismitoitus merkitsee myös sitä, että hameiden mittasuhteet säilyvät oikeina myös midipituisissa tuotteissa. Housuissa taas istumakorkeus on normaalia lyhyempi, samoin lahkeen pituus. Housuihin ei myöskään muodostu ylimääräistä pussia reiden kohdalle.

Koska tämän aikuisen naisen mallisto on kokovalikoimaltaan laaja (30-44), myös muodokkaammat naiset kokoa 40-44 ovat saaneet kauttamme helpotusta vaateongelmiinsa. Esim. kauniisti slimmattu jakku koossa 42, on huomattavasti nuorekkaampi ja hoikentavampi kuin suora, väljä, laatikkomainen jakku.

Jos olet yli 165 cm ja omaat lyhyen selänpituuden, mallistomme "petit sizes" -mitoitus voi sopia myös sinulle. Hihoissa ja lahkeissa on huomioitu pidennysvara. Seiglen malleja tehdään myös jatkuvasti ns. normaalimitoituksella.

Huom.! Kommentti liikkeestä: Lyhyin Seigle -malliston asiakas on ollut 148cm ja pisin 178cm. Kannattaa sovittaa!